❤TÜRKİYENİN En İyi 4. Aternos Serveri❤

MerhabaBen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SelamAleykum Arkadaşlar BuGun Sizlere Türkiyenin En İyi 4. Aternos Serverini Tanıtıcağım
İlk Önce /website Eklnemiştir Sunucumuz Op Skyblockdur Ve Kurucumuz SonSavascYT [Ben] dir
Serverimizde Builder,Reklamcı,Rehber,Moderatördür Eğer sa Yazdıgında SelamAleykum dedirten pl veya skripti bilen biri lazım Panel Verilmez!

Alım Formu:Yaş (11Yaş Ve Üstü)
Discord:Şart

Bİlgi:
Neden Biz:
Neden Siz:
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

BayAdamNW

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm

(MİMAR)
Bilgi =) Voxel Sniper ve World Edit İyi Anlarim 2-3 ufak çapli bütceli serverlerde çaliştim Almasaniz Canininz Sag Olsun Free Server İcin Alinamasamda bisi olmaz :) (ALINMAYIN)

DİSCORD : BayAdam#3143

Neden Biz : Biraz Serveri Konu Tasarimi Kodlari Editlemeniz Bilmiyorum Daha İyiside olabilirdi ama helal :)

Neden Siz : Heralde 2-3 Skript ile harikalar olsturmusunuz tabi skript ' im de iyidir

MerhabaBen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm

(MİMAR)
Bilgi =) Voxel Sniper ve World Edit İyi Anlarim 2-3 ufak çapli bütceli serverlerde çaliştim Almasaniz Canininz Sag Olsun Free Server İcin Alinamasamda bisi olmaz :) (ALINMAYIN)

DİSCORD : BayAdam#3143

Neden Biz : Biraz Serveri Konu Tasarimi Kodlari Editlemeniz Bilmiyorum Daha İyiside olabilirdi ama helal :)

Neden Siz : Heralde 2-3 Skript ile harikalar olsturmusunuz tabi skript ' im de iyidir
Discord Ekliyorum