-----> Türkiye'nin en iyi Aternos sunucusu <------> Alımlar başladı <-----

ByWoLVes

Sallama Yorulursun
En iyi cevaplar
0
Gym8Rb.jpg

Herkese merhaba. Benim sunucum olan MineHera Network'e ihtiyacımız olan kadroyu kurmak için bu konuyu açtım.

WGqMbQ.jpg

Sunucumuz aternos adlı hosting adresi ile kurulmuştur. Ücretsiz bir sunucu olmasına rağmen gayet güzel eleştiriler ile ünlenmiştir.
Sunucu Türü : Sunucumuz Op Skyblock Sunucu Kategorisinde Yer Almaktadır.
Sunucu Sürümü : Sunucumuz 1.8.9 Sürümünde Açılacaktır.
Sunucu Slot Sayısı : 500 Slot olarak başlangıç yapılacaktır..
Sunucumuzun Kısa Tanıtımı : Sunucumuz Op SkyBlock kategorisinde bulunan diğer sunucuların sorunlarını anlamış, oyuncu diliyle oyunu hazırlayıp sunmak amacıyla 15.11.2018 tarihinde projesine başlanmış olup. Yakın bir zaman içerisinde açılacaktır. Projemiz sadece para kazamayı veya sunucu açmış olmayı değil, oyuncuların nasıl kaliteli bir ortama sahip olması gerektiğini de göstermek amacıyla açılacaktır.
zJjPjg.jpg

# REHBER #
Rehber başvurusu yapacak arkadaşlarımız, formu doldurup başvurular başlığı altındaki bağlantıdan bizlere yollamalıdır.
Adınız :
Yaşınız :
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri :
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz :
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız :
Neden Admin Veya Başka Yetki Dalı Varken Rehberlik Başvurusu Yapıyorsunuz :
Rehberlik Esnasında Sunucu Sahibinden İstediğiniz Komutları Yazınız :
İletişim Bilgileriniz [ Telefon/Skype/VB. ] :
( Not : Telefon numarası veren arkadaşların başvuruları 2 kat ciddi değerlendirilmektedir. )

# ADMİN #
Adminlik başvurusu yapacak arkadaşlarımız, formu doldurup başvurular başlığı altındaki bağlantıdan bizlere yollamalıdır.
Adınız :
Yaşınız :
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz :
Neden Mimar Veya Başka Yetki Dalı Varken Admin Başvurusu Yapiyorsunuz :
Admin Olduğunuzda Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız :
Adminlik Sizce Bir Sunucuda Ne Kadar Önemlidir, Ne İş Yapar (Uzun Yazınız) :
( Not : Telefon numarası veren arkadaşların başvuruları 2 kat ciddi değerlendirilmektedir. )

# MİMAR #

Mimarlık başvurusu yapacak arkadaşlarımız, formu doldurup başvurular başlığı altındaki bağlantıdan bizlere yollamalıdır.

Adınız :
Yaşınız :
En son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz :
Mimar Olduğunuz Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız :
Mimar Sizce Sunucuda Ne Kadar Önemlidir :

Önceden Veya Şimdi Yaptığınız Bir Yapıtın (Video + Fotoğraf) Görüntüleri :

Son düzenleme:

xSerdar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
# MİMAR #

Mimarlık başvurusu yapacak arkadaşlarımız, formu doldurup başvurular başlığı altındaki bağlantıdan bizlere yollamalıdır.

Adınız : Serdar
Yaşınız : Yılmaz
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri : aga bi rako var kb bide bati var
En son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz : Rakonetwork cokca küfür vardı bende cıkmak istedim
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız : aga bazen leri oda 1 yıl 2 yılda 1
Mimar Olduğunuz Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız : Aga gm wrol edit tp dünya kurma yada isterse op verir
Mimar Sizce Sunucuda Ne Kadar Önemlidir : Mimar sunucunun gelecegidir

İletişim Bilgileriniz [ Telefon/Skype/VB. ] : dc var aga vercem ! Serdar Z#2492 buyur
[/QUOTE]

Tavuh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız :Mert
Yaşınız :15
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri : BossNetworkTR Y.Kurucu OzanSky Moddum [ Kapandı ] SkyICE de Admindim
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz : BossNetworkTR Y.Kurucu Ve Çıkmadım sw de hale Y.Kurucu aternos serveri sadece Pazartesi Cumartesi Cuma açık olur
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız : Yani beni kışkırtırlarsa çok fena
Neden Mimar Veya Başka Yetki Dalı Varken Admin Başvurusu Yapiyorsunuz : Çünkü Bilgili Olduğum tag bu öbürünce beceremiyorum buildim kötü
Admin Olduğunuzda Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız : Kick Mute Ve Sohbet Silme[Reklam Yaparlarsa Silmek İçin Lazım Olucak ]
Adminlik Sizce Bir Sunucuda Ne Kadar Önemlidir, Ne İş Yapar (Uzun Yazınız) : Lag Ları Giderir Yetkililere Yardım Eder Admin Bir Sunucuda Olmazzsa O Sunucu Sorumsuz Olur Admin Büyük Sorunları Çözer Yardım Eder ve denetler yetkilileri ADMİN OLMAYAN SUNUCUDA BÜYÜK SORUNLAR ÇIKABİLİR

•| π Mert π |•#8850 DİSCORD !

ByWoLVes

Sallama Yorulursun
En iyi cevaplar
0
# MİMAR #

Adınız : Serdar
Yaşınız : Yılmaz
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri : aga bi rako var kb bide bati var
En son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz : Rakonetwork cokca küfür vardı bende cıkmak istedim
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız : aga bazen leri oda 1 yıl 2 yılda 1
Mimar Olduğunuz Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız : Aga gm wrol edit tp dünya kurma yada isterse op verir
Mimar Sizce Sunucuda Ne Kadar Önemlidir : Mimar sunucunun gelecegidir

İletişim Bilgileriniz [ Telefon/Skype/VB. ] : dc var aga vercem ! Serdar Z#2492 buyur
Mümkünse yapılarınızın fotoğrafını atabilirmisiniz? Teşekkürler.

SeymenKaradal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
# REHBER #
Rehber başvurusu yapacak arkadaşlarımız, formu doldurup başvurular başlığı altındaki bağlantıdan bizlere yollamalıdır.
Adınız Seymen
Yaşınız :14
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri :HeroesCraftx,ShadowCraft,CraftRise,SönmezNW,ShardCraft,ElzemCraft varda hatırlamıyorum
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz :HeroesCraftx Serveri ÇOK saygısız çok kötü bir yere çeviriyorlardı
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız :Az Kullanırım Sadece Arkadaş ortamında ama o da Dışarıda oyunlarda kullanmam
Neden Admin Veya Başka Yetki Dalı Varken Rehberlik Başvurusu Yapıyorsunuz :Rehberlik En Büyük Tutkum
Rehberlik Esnasında Sunucu Sahibinden İstediğiniz Komutları Yazınız :/Mute /fly /jail /kit rehber vb bir sürü komut var aklıma gelenler bunlar
İletişim Bilgileriniz [ Telefon/Skype/VB. ] :Skype: seymen.karadal

Son düzenleme:

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba arkadaşlar. Size şunu bildirmek isterimki TELEFON numaralarınızı LÜTFEN buralara koymayın. Yalan aramalar,Troll aramalarla başa çıkmak zorunda kalırsınız.

xMemoCry

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :Mert
Yaşınız :15
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri : BossNetworkTR Y.Kurucu OzanSky Moddum [ Kapandı ] SkyICE de Admindim
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz : BossNetworkTR Y.Kurucu Ve Çıkmadım sw de hale Y.Kurucu aternos serveri sadece Pazartesi Cumartesi Cuma açık olur
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız : Yani beni kışkırtırlarsa çok fena
Neden Mimar Veya Başka Yetki Dalı Varken Admin Başvurusu Yapiyorsunuz : Çünkü Bilgili Olduğum tag bu öbürünce beceremiyorum buildim kötü
Admin Olduğunuzda Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız : Kick Mute Ve Sohbet Silme[Reklam Yaparlarsa Silmek İçin Lazım Olucak ]
Adminlik Sizce Bir Sunucuda Ne Kadar Önemlidir, Ne İş Yapar (Uzun Yazınız) : Lag Ları Giderir Yetkililere Yardım Eder Admin Bir Sunucuda Olmazzsa O Sunucu Sorumsuz Olur Admin Büyük Sorunları Çözer Yardım Eder ve denetler yetkilileri ADMİN OLMAYAN SUNUCUDA BÜYÜK SORUNLAR ÇIKABİLİR

•| π Mert π |•#8850 DİSCORD !
senin taa ******

ByLien81

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız :Fırat Aydın
Yaşınız :18
Referans Verebileceğiniz Sunucu İsimleri :(birçok sunucuda görevli bulundum maalesef paylaşamam)
En Son Yetkili Olduğunuz Sunucunun İsmi Ve Çıkış Sebebiniz :(PayidarCraft, Anlaşamamazlık)
Argo Kelimeleri Ne Sıklıkla Kullanırsınız :(Arkadaş arasında ara sıra fakat yaptığım görevi işim gibi benimsediğim için görevimin başındayken asla kullanmamaya özen gösteririm.)
Neden Mimar Veya Başka Yetki Dalı Varken Admin Başvurusu Yapiyorsunuz :(Bu başvurudan önce Sürekli Mimarlık yaptım ve Gündelik hayatımı çok etkilediği için ve kendimi mimari yönden geliştirme amacı ile hareket ettiğim için yorucu ve sosyal problemler sağladı.)
Admin Olduğunuzda Sunucu Sahibinden İstediğiniz Yetkileri Yazınız :(Eğer ki Admin olursam Sunucu sahibinden bana karşı saygı ve dosthane bir tavır beklerim başka beklediğim bir şey yok :) )
Adminlik Sizce Bir Sunucuda Ne Kadar Önemlidir, Ne İş Yapar (Uzun Yazınız) :(Admin bir sunucunun bel kemiğidir. eğer sunucu sahibi yoksa o sunucudaki bütün vazifeleri Admin üstlenir oyuncu psikolojisi olsun bazı şikayetler olsun bunları çözmekle görevlidir Adminler, player ları küçümsememeli onlarla arkadaş gibi olmalı (belli bir mesafe içerisinde), ve yaşadıkları problemlerin üstesinden gelmelerinde, sunucunun refah ve huzur içinde olmasını sağlamalılardır.
İletişim Bilgileriniz [ Telefon/Skype/VB. ] : Discord: Fizhy#0953 telefon numaram var ama iletişim sağlarsak verebilirim böyle toplum içinde versem sağlıklı olmaz diye düşünüyorum :)