Türkiyenin Rusya Savaş Uçağını Düşermesi Hakkında Ne düsünüyosunuz

mertylol

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk hava sahasını ihlali eden bir savaş uçağının Suriye sınırındaki Kızıldağ bölgesinde düşürülmesinin ardından, bu uçağın kime ait olduğu tartışılmaya başlandı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, düşürülen jetin bir Rus uçağı olduğunun tahmin edildiğini duyurdu.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
’nin Bayırbucak bölgesinde Suriye ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
savaş uçakları bir süredir Türkmenleri de hedef alan hava saldırıları düzenliyordu. Hatta Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa Türkiye ve koalisyon güçlerine, Türkmen birliklerine acilen uçaksavar göndermeleri çağrısı yapmıştı.
(Alintidir)

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Bence yaptıkları doğru bir şey 5 dakika içerisinde 10 kere uyarıldı ve dikkate alınmadı kısacası kendileri kaşındı.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yemez beyler yemez Türkiye ile savaşmaya kimsenin müstehcen yerleri yemeeeeeğz. Anca kürtler savaşır Türkiye'de onlar'da Türkiye'de yaşadığı için eheuehueheueheuheueheueue

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ülkemiz normal bir şey yaptı.Hava sahasından uyarı gelmesine rağmen dikkate almadı.Haklıyız kısaca.

Can_Snow

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben hala anlamıyorum şu türkiyeyi büyütenleri..
Konu 2 emperyalist ülkenin savaşı (amerika vs rusya)
işid dediğiniz olayda suriyedeki ve yakınındaki doğal kaynakları(özellikle petrol) sömüren amerikanın gizli terör örgütü (şimdi çıkıpta gizliyse sen nasıl biliyosun falan diyenler olursa onların ta.)
ve Türkiye dediğimiz kapitalist ülkede Amerikaya yardım etmektedir
Obama abimiz Erdoşumuzu borçlarını kapatma vaatleriyle destek alıyor arada türkiyede haşat olacak tabi

şimdi gerektiği kadar bilgilendiğinize göre artık saçma sapan partileri tutupta fenomenlik taslıyıp siyaset ve politika bilirmişcesine konuşucağınıza konu açıcağınıza daha çok kişisel gelişim sohbetleri açarsanız sizin faydanıza olucaktır :)

(Şairimiz burda hepinize vermektedir)

glyphll

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yemez beyler yemez Türkiye ile savaşmaya kimsenin müstehcen yerleri yemeeeeeğz. Anca kürtler savaşır Türkiye'de onlar'da Türkiye'de yaşadığı için eheuehueheueheuheueheueue
kardeş senin kafanı ayrı bi yaşamak istiyorum ya , savaş atalarının zamanındaki gibi meydanda olmuyor günümüzde,bizi haritadan silebilecek 7-8 ülke var şu an.
banane. zaten kaybedicez.
zurin cidden savaş çıkacağına inanacak kadar AVELmisin bi kanka
Merak etmeyin savaş çıkmaz :ci: Bi tazminat öderiz olur biter B)
Kurallarımızı ihlal ettiler ve düşürüldür,5 kuruş vermek zorunda değiliz