cCSeanPoulCc
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Kose oyun, konuda belirttim.İlk değilsin, daha önce açtım. Ne araştırma yaptın da sahipleniyorsun? Bende ilk değildim, yabancı bir sunucuda görmüştüm. Oradan esinlendim. Yok neymiş art niyetliler çalarmış. Peh...
Edit: Maşallah sahiplenmişsin, satış filan diyorsun. şu an istesem aynı anlattığın gibi bir sunucu açabilirim.
Lütfen kafandan atıp tutma, bir araştırmaya sahip değilim.
MOD cıktığı zaman senin ile bu konuyu lütfen tekrar konuşalım, şimdi ne yazık ki orneklendirme yapamıyorum.
Sence bu kadar akıllıyım da neden MOD'u acmadan boyle bir şey icin Tartışma yaratayım ?
Beni calıştığım Hostingden tanıyan tanır, boyle bir emek hırsızlığına girmeyeceğimi bilen de bilir, bu senin düşüncen dediğim gibi MOD'u bitirir bitirmez senin ile bu konuyu tekrar konuşalım.
Dantrero, bu konuyu MOD cıkar cıkmaz senin ile de konuşalım haha.O zaman bu neyin kafası?
Tabii, zaten ilk işim bu olacak, zaten inanlar inanır.Bu mod bittikten sonra telif haklarınızı almayı unutmayın yoksa taklit edilebilir.
MOD'u tasarlerken saniyesi saniyesine videoları cekiceğim, Bakalım o zaman ne diyecekler.
İsa, sana şoyle ozetliyeyim;Tutmaz gibi geliyor ama bekleyip görmek lazım...
Bu MOD'da tonlarca secenek olucak denilebilir, bir Oyuncunun sıkılma ihtimali yok denilebilecek kadar az
Direkt Faction'dan alıntı olmayacak, Factiona benzeyen bir şey olucak ve bunun yanında SkyBlock, Survival'e de benzeyecek ancak aralarında hic bir bağlantı olmayacak.Hepsinden sıkılan kişiler için çözümün ne olacak? (Örneğin ben)
İsminden de belli olduğu gibi havada gecicek, ama sıkmayacağından eminimBüyük ihtimal normal dünya değilde hepsi Havada(adalı) olucak.
Arena sistemindede doublejump yada fırlatan basınç plakası kullanıcak.
1. dediğim büyük ihtimal doğru olucak.
Rez diyeyim bakalım görelim nolcak.
Fikrine saygı duyuyorum, şu an Piyasada gezen bu kadar MOD'dan insanlar sıkıldı ve dağıtılan Paketler ile artık insanlar Sunucu acıyor.Çok saçma ve gereksiz bi oyun olur bence
Plugin olarak olucak, normal bir Sunucuda oynanabilicek extradan indirmeye gereken hic bir şey olmayacak.Mod olarak çıkarman bir işe yaramaz,plugin olarak çıkarman lazım.
Konuyu da düzenledim Edit olarak ekledim, MOD'dan kastım bir Faction veyatta başka bir oyun olarak düşünün bir şey indirmeye gerek duymadan girilebilicek.
Herhangibi bir normal Sunucu gibi düşünün, Demo Sürümü ile tanıtımını yapacağım zaten Pluginleri biter bitmez Oyunu tamamiyle tanıtıcam.
Bu Konu da sonradan calmaya calışanlar olur ise "Bunu Ben Bldum, Aha Da Sana Kanıtı" diyebilmem icin ve sizlerin onerileriniz/gorüşleriniz icin.