Türkler Kim mi?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Okulda bazi arkadaşlarim türk olduğundan dolayi utanmiş bende şaşırdım ve şunlari söyledim burdada utanan varsa bunlari bilsin. :)
TÜRKLER KİM Mİ ?
• Korkusundan Çin seddi yaptırılan (Mete)
• Avrupa'ya aman dileten (Attilla)
• 50 binle 200 bin kişilik orduyu yok eden (Alparslan)
• 2 bin kişi ile 500 bin haçlı ordusunu Hatay'a kadar kovalayan (Kılıçarslan)
• 40 çeriyle binlerce kişilik Çin'e karşı duran (Kürşad)
• Gemileri karadan yürütüp çağ kapatıp çağ açan (Fatih)
• Herkesin 'Bitti, gitti' dediği zamanda topraklarını düşmanlardan kurtaran (Atatürk)

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok doğru dedin. zaten benim Türk olduğu için utanan bir sürü arkadaşım vardı. ben de onlardan utanırdım.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
  • Türklerin arap sayılması
  • Bütün arapların ve müslümanların terorist olarak tanınması
  • Herhangi bir tartışmada sürekli geçmişteki şeyleri anlatıp flood yapanlar
Bunlar varken bence o utanan kişinin üstüne çok fazla gitmemek lazım, türklüğü geçmişi hatırlatarak değil gelecek için bir icraat gerçekleştirerek yapın.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar varken bence o utanan kişinin üstüne çok fazla gitmemek lazım, türklüğü geçmişi hatırlatarak değil gelecek için bir icraat gerçekleştirerek yapın.

aslında gelecek nesiller bunu değiştirebilir ama bu saatten sonra zor gibi. Türkiye'nin geleceği pek parlak değil.

Skaduush

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Zaman Dediğim Gibi Geçmişini Bilmeyen Geçmişinden Ders Almayanın Geleceği Olmaz.O Yüzden İlk Önce Geçmişini Öğren ki Boynun Bükük yürüme Sokaklarda.TÜRKÜM GURUR DUYUYORUM.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
türkler'in moğol sanilip onlar'A vahşi denilmesi fakat kendi tarihini araştirsa bu dediklini umursamaz olur sonuçta.[DOUBLEPOST=1418846583,1418846552][/DOUBLEPOST]
Şimdikiler bile değiştirebilir çok fazla sorun yok tek sorun türklerin göktürk zamanından beri güzel söze çok kolay aldanmaları ve şimdide böyledir bu olay
Çok fazla devam etmiyorum siyasete girecek yoksa :(
Anlayan anladi kardeşim :p

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
türkler'in moğol sanilip onlar'A vahşi denilmesi fakat kendi tarihini araştirsa bu dediklini umursamaz olur sonuçta.[DOUBLEPOST=1418846583,1418846552][/DOUBLEPOST]
Anlayan anladi kardeşim :p
Şimdikiler bile değiştirebilir çok fazla sorun yok tek sorun türklerin göktürk zamanından beri güzel söze çok kolay aldanmaları ve şimdide böyledir bu olay
Çok fazla devam etmiyorum siyasete girecek yoksa :(
Fazla Uzatmayın İşte
Eskimolar Türklere Ayak yapmış
Türklerde ayaklanma çıkarmış
Bunu duyan almanlar avrupaya kaçmış
nerde o günler hey Türkiyem <3

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Osmanlı ne zaman rahata düşkün oldu o zaman yıkıldı. Biz de en azından bunu örnek alarak vatanımız ve milletimizin bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için çalışmalıyız :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Her Zaman Dediğim Gibi Geçmişini Bilmeyen Geçmişinden Ders Almayanın Geleceği Olmaz.O Yüzden İlk Önce Geçmişini Öğren ki Boynun Bükük yürüme Sokaklarda.TÜRKÜM GURUR DUYUYORUM.
İşte hep burdan kaybediyorsunuz bütün halkımızın şöyle bir lafı vardır "Biz osmanlı torunuyuz onlarca şeyin üstesinden geldik bunuda altederiz" vs vs, lütfen artık çağ değişti önümüze bakmamız lazım geçmişte olan bir şey şimdi hiçkimseye bir şey kazandırmaz

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İşte hep burdan kaybediyorsunuz bütün halkımızın şöyle bir lafı vardır "Biz osmanlı torunuyuz onlarca şeyin üstesinden geldik bunuda altederiz" vs vs, lütfen artık çağ değişti önümüze bakmamız lazım geçmişte olan bir şey şimdi hiçkimseye bir şey kazandırmaz
Ama geçmişiyle ecdadiyla gurur duymayan millet nasıl ilerleyebilir? Evet çağ değişti değiştirende Fatih sultan mehmet'i Yeni çağ'a geçiş yeni çağ'i kapatıp yakın çağı açanda fransız manyaklığıydı. Evet artik kaba kuvvet'in önem'i yok fakat türkler güçlüler mi sadece zeki insanlari yok mu hilal taktiğini çinliler mi düşündü yoksa veya ilk uçan hazerfen. namideğer haritaci PİRİ Reis?