Malesef çalışmadımkomik olmaya çalışmışsın :/
Malesef çalışmadımkomik olmaya çalışmışsın :/
anlıyorum hocam :/Malesef çalışmadımof:
eee nolmuş benim uykum var.Bunu ben yapmıştım ancak kurucu küfür ediyordu ayrıca lapisliydi bir güzel çöktü .______.
Var @death1369 ?
Türkler
şimdi op ver vermessen sunucunu heçklerim ben heçkırım
Ben şahsen böyle bir şey görmedim gören varsa söylesin lütfen.
.
Şimdi bir thug lıfe yap yoksa TheThugLıfeTeam o gözlükleri senden alacakmış.anlıyorum hocam :/
thug life değil deal with it :/Şimdi bir thug lıfe yap yoksa TheThugLıfeTeam o gözlükleri senden alacakmış.
Eğlence amaçlı açtım bu konuyu ben yani milletimizle dalga geçmek için değil yabancılardada benim tip var mesela al elmas şimdi...[DOUBLEPOST=1440167610,1440167443][/DOUBLEPOST]Acaba davşan niye beni öldürmek istiyor ehuehuehu @InnocentBunny Tavşan kebabı @KebabReyiz[DOUBLEPOST=1440167665][/DOUBLEPOST]Benim için deepweb den kiralık katil bile tutmuş çok düşünceli biri herkeze böle iyi davranıyor herkeze kiralık katil tutuyor ve insan kebabı yapıp içine patitisde katıyor.Gevırlar
Default:Cool server dude
Böyle bir şey çok nadir var yabancıları gözünüzde çok büyütmeyin geçenlerde yabancı sunuculardada gördüm pvpde ölen adam itemlerini geri istedi vermedi felan baya küfürleştiler![]()
sen akıllanmayan tiplerdensin yada mantığın dibine vurmuş
Git burdan kendini heçkır sanan çocuksen akıllanmayan tiplerdensin yada mantığın dibine vurmuşo kadar kanıt sürmeme ramen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun[DOUBLEPOST=1440169396,1440169092][/DOUBLEPOST]KENDİNİZİ AŞŞAĞILAMAKTAN BIKMADIYSANIZ DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
![]()
Hı sn çk blyn .s .ssen akıllanmayan tiplerdensin yada mantığın dibine vurmuşo kadar kanıt sürmeme ramen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun[DOUBLEPOST=1440169396,1440169092][/DOUBLEPOST]KENDİNİZİ AŞŞAĞILAMAKTAN BIKMADIYSANIZ DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
![]()
git burdan espri yapmayan calısan cocuk [skips'in kuzeni]Git burdan kendini heçkır sanan çocuk
Konuyu baltalamayı kes jojukgit burdan espri yapmayan calısan cocuk
kiniyi biltilimiyi kis cicik ilk sen baltaladın ben fikrimi sunuyorumKonuyu baltalamayı kes jojuk