Türkler ve Gevırlar minecraft oynarkenki farkları.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gevırlar
Default:Cool server dude

Böyle bir şey çok nadir var yabancıları gözünüzde çok büyütmeyin geçenlerde yabancı sunuculardada gördüm pvpde ölen adam itemlerini geri istedi vermedi felan baya küfürleştiler :)

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gevırlar
Default:Cool server dude

Böyle bir şey çok nadir var yabancıları gözünüzde çok büyütmeyin geçenlerde yabancı sunuculardada gördüm pvpde ölen adam itemlerini geri istedi vermedi felan baya küfürleştiler :)
Eğlence amaçlı açtım bu konuyu ben yani milletimizle dalga geçmek için değil yabancılardada benim tip var mesela al elmas şimdi...[DOUBLEPOST=1440167610,1440167443][/DOUBLEPOST]Acaba davşan niye beni öldürmek istiyor ehuehuehu @InnocentBunny Tavşan kebabı @KebabReyiz[DOUBLEPOST=1440167665][/DOUBLEPOST]Benim için deepweb den kiralık katil bile tutmuş çok düşünceli biri herkeze böle iyi davranıyor herkeze kiralık katil tutuyor ve insan kebabı yapıp içine patitisde katıyor.

PatatoMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen akıllanmayan tiplerdensin yada mantığın dibine vurmuş :D o kadar kanıt sürmeme ramen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun[DOUBLEPOST=1440169396,1440169092][/DOUBLEPOST]KENDİNİZİ AŞŞAĞILAMAKTAN BIKMADIYSANIZ DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
Git burdan kendini heçkır sanan çocuk

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsiniz gücünüz kendi ırkınızı kötülemek diyecem ama doğru[DOUBLEPOST=1440169475,1440169443][/DOUBLEPOST]
sen akıllanmayan tiplerdensin yada mantığın dibine vurmuş :D o kadar kanıt sürmeme ramen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun[DOUBLEPOST=1440169396,1440169092][/DOUBLEPOST]KENDİNİZİ AŞŞAĞILAMAKTAN BIKMADIYSANIZ DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
Hı sn çk blyn .s .s