Türknet alınır mı?

peRfeKt

bruh moment
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar Merhaba, Türknet almak isteyenler için bir konu oluşturdum
bilmeyenler okusun istedim. yoruma deneyimlerini anlatsın

Türkneti sorarken Müşteri hizmetlerine bağlanmanız imkansız ve bilgisiz..

Evimde kullanmadım dükkanımıza alacaktık fakat başka yerlerde denedim. Genelde sabah internet verirken gece vermiyor.
Arıyorsunuz müşteri hizmetlerini cevap vermiyor.. Bir şekilde ulaşıyorsunuz anlatıyorsunuz 10dk şikayeti diyor size "şikayet kayıdınızı oluşturdum". Bunu bizzat arkadaşım konuşurken duydum.

Deneyimlerinizi aşağıya yazabilirsiniz.
Sadede gelelim Türknet bence alınmaz. Telekomun altyapısı zaten

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Altyapınız problemsizse alınır. Problem varsa türktelekom almanız şart.

1607849943184.png

OzanCGLR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
taahüt yok istediğin zaman iptal ediyorsun sitede hız sorgulama var en kötü sorun yaşasan hani iptal edersin o yüzden fiyat ve vereceğini söylediği hıza göre, evet alınır

peRfeKt

bruh moment
En iyi cevaplar
1
taahüt yok istediğin zaman iptal ediyorsun sitede hız sorgulama var en kötü sorun yaşasan hani iptal edersin o yüzden fiyat ve vereceğini söylediği hıza göre, evet alınır
aynen Vodafone kullanırken hiç hız vermedi. 2 senelik taahhüt var. kullanmıyorum ama ödüyorum

zLaving

XoX
En iyi cevaplar
1
Türknet tabii ki iyi ancak tavsiyem ; kablo net altyapı yoksa 30Megabits in altına düşmüyor eğer altyapı varsa 100 ü bile geçebiliyor.

erencagliz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Türknet'i 8 aydan fazla süredir kullanan biri olarak buraya deneyimlerimi yazıyorum. Bu internete TTNET'e yüksek fatura ödemek istemediğim için geçtim. Öncelikle geçiş işlemlerinden başlayalım. Geçiş işlemleri biraz uzun sürüyor. TTNET'in taahtüt'ü felan uğraştırdı beni. Neden geçiş yaptığımı felan soruyorlardı arayıp. Taahhütünüz bitti ise kesinlikle Türknet'i tercih edebilirsiniz. Benim daireme özel sıva üstü bir altyapı yaptırmıştık. Ve bu Türknet'in sitesinde gözükmüyordu. Bu sebeple onlara başvuru sırasında bahsettim. Bizzat saha ekipleri gelip yardımcı oldular. Geçelim verdikleri internete, modeme. Geçtiğim 8 ayda sadece 1 kere problem yaşadım ondan da bahsedeceğim. İnternet hizmetleri gayet iyi hiçbir kesinti yaşamadım şu ana kadar. Modem ise gayet yeterli. 5GHz ve 2.4GHz destekliyor ve arayüzü gayet basit. Yaşadığım sorundan da bahsedeyim kısaca. Normalde 100mbps download almam gerekirken 15'e sabit idi. uploaddan bahsetmiyorum bile. Pingim ise 30'dan aşağı değil idi. Karantinada olduğumdan dolayı evin kablolamasını kontrol etmeye gelemedikleri için biraz uzun sürdü sorunu çözmeleri. Apartmanda bizim gibi sıvaüstü altyapı kullanan birkaç kişi daha vardı. 1 kişi daha geçerken bizim kablolarımızla oynamışlar. Sağolsunlar gelip hallettiler saha ekipleri. Bu süreç yaklaşık 4 gün sürdü. Ayrıca karantinadan dolayı gelemedikleri zamanı da sayarsak 2 hafta sürdü bu sorunum. Son olarak desteklerine geçiyorum. Müşteri hizmetleri olmamasına rağmen Destek Kaydı açtığınızda hemen size yardımcı oluyorlar. Benim şu internetimin hız sorunu için Türk Telekoma yaklaşık 4 kere arıza kaydı açtılar. Kısa kesersem güvenle alabilirsiniz bu interneti.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
TurkNet'i 2016'nın son çeyreğinden beri kullanıyorum. Ortaya ilk "taahhütsüz" internet olarak çıktıkları zaman ADSL bağlantısı altında kayıt olmuştum. İlk yıl hiçbir sıkıntı çekmedim. Müşteri Hizmetleri de insandı, o zamanlar. 2017 yazında VDSL bağlantısı olan bir adrese taşındım, bu süreçte yine bir sıkıntı yaşamadım. Ama bu zamanlar müşteri hizmetlerinin son zamanlarıydı. Devam eden süreçte, 35Mbps'lik paketleri çıkmıştı. Ekstra 10₺ verip 50 Mbps paketine geçiş yapabiliyordun. Ancak eski müşterilerine 35Mbps fiyatına 50Mbps paketini sunuyorlardı. Bu süreçte hızımda ve bağlantımda sıkıntı yaşadım. Onun dışında şu güne kadar kullanıyorum, hatırladığım büyük bir sıkıntı olmadı. Üniversite zamanlarında çok fazla sabahladım ancak çok sık kesintiler ile karşılaşmadım. Kesinti olacağı zaman mail attılar. Yine de arada bir gidiyor internet; ayda bir, çok nadir haftada bir.