Tüysüz Patates (Yumurta)

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Diğer patatesler tüysüz patatesin yani yumurtanın ağzından durdurulması imkansız bir şelale gibi dökülen kadim cümleleri anlayamıyorlardı . Normalde anlamsız gözüken kelimelerin arkasında süslü patatesler için bile gizem olan derin anlamlar içeren bu kadim cümleler cahil patatesler tarafından hor görülüyordu... Belki bir gün tüysüz patatesin ağzından dökülen kadim cümlelerin şifresini çözebilen süslü patates veya varlıklar bu acımasız evrene geleceklerdi ama bu kadim cümlelerin ömrü onları bekleyebilecek kadar uzun muydu?

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tüysüz patates aslında patateslerin arasına karışmış bir yumurta. O bir aziz. O bir peygamber. Ancak ağzından iletilen vahiylerin değeri bilinmiyor...
Bidonizm

Bu arada gifdeki kişi ile avatarımdaki kişi aynı değil.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Al benden sana bedava hikaye:
Kimse pandanın neden notu yiyelediğini çözememiştir.Ve uçan bir köfte (@UcanKofte ) onu Fas'a sürgüne gönderir.Sonra bir eşek çıkar ve onu bir tavuğun yanına götürür.Tavuk, Tavuk Hanlığının hanıymış ve adı Dogi Hanmış.Onlarda Köfteistan'a düşman olduklarından onu kurtarmış. :huh:

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Al benden sana bedava hikaye:
Kimse pandanın neden notu yiyelediğini çözememiştir.Ve uçan bir köfte (@UcanKofte ) onu Fas'a sürgüne gönderir.Sonra bir eşek çıkar ve onu bir tavuğun yanına götürür.Tavuk, Tavuk Hanlığının hanıymış ve adı Dogi Hanmış.Onlarda Köfteistan'a düşman olduklarından onu kurtarmış. :huh:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yeey:)

pandayiyenot4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Patatesler ve eşekler, barış içinde birlikte hayatlarını sürdürdükleri Sopalı Bez Köyü'nde bebek kollarından yapılmış çatılarının altında huzur ve uyuşturucu aptallıkları içinde büyük bir felaketin kendilerini helak etmelerini bekliyorlardı...