4 yaşında gördüğüm ve unutamadığım bir rüyayı anlatcam
Şimdi yeşil sıvılarla dolu tüpler vardı ve bu sııvılara giren kötü oluyodu (annemin dizilerindekii kötü adamlara takmıştım sanırım)
Kocaman bir tüp vardı içinde bir iğne vardı o tüpe girip iğne yapılınca en kötü oluyodunuz

babam o tüpe girdi ben küçük tüpe girdim. Evdekilere iyi insan rolü yaptık ama kötüydük. Küçükken bilinçaltımda ne yaşamışsam
Ve son zamanlarda çok gördüğüm rüya türleri var onu anlatcam gerçekten tabir gerekiyor çünkü çok görüyorum
Şimdi sınıftayken kıyamet kopcak deniliyor ve kıyametin 4 aşaması var. Hepsi bir deprem aşaması ama şiddet arta arta. Biz biliyoruz kıyamet kopacağını ve süre sayıyoruz. İlk aşama geliyor sadece sallanıyoruz. Sanırım aşamalar arasında 10 dakika vardı. 2. aşama ve 3. aşama işte biraz dağıttı binayı. Ve son aşamada herkes birden yere yapıştı her şey dağıldı falan, sanki üstünüze öküz oturmuş gibi yere yapıştığınızı düşünün ve rüya bitti. 2 kere bundan gördüm.
1 tanesindede 4 tane kara hortum vardı 2 helikopter etrafında uçuyodu. Ben tuğladan bir sığınağa girdim. Yanımdakilerden tek tanıdığım babamdı. O rüyayı tam hatırlamıyorum