Tuhaf Rüya ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sınıfımızdaki bir kız benim yanımda oturuyordu (ki normalde kızlarla pek yakınlık kurmam ondan dolayı tuhaf).

Kendimce tuhaf birsürü rüya var ancak gerçekte de olan bir rüyamı yazmak istedim.

Düzenleme: Acaba nasıl bir rüya tabiri gelecek...

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sınıfımızdaki bir kız benim yanımda oturuyordu (ki normalde kızlarla pek yakınlık kurmam ondan dolayı tuhaf).

Kendimce tuhaf birsürü rüya var ancak gerçekte de olan bir rüyamı yazmak istedim.

Düzenleme: Acaba nasıl bir rüya tabiri gelecek...
Olay yakın zamanda oldu ise hayatında büyük bir başarı sağlayacaksın. Kesinlikle sallamadım bunların hepsi gerçek. :sinsi1:

MrPoteyto

Is the excellence? Ok..
En iyi cevaplar
0
Benim ki sizin rüyalarınızdan daha da garip.
Rüyamda elinde bir yastıkla dolaşan ve bunların bir görevi olan adamlar vardı. Görevi ise yastık ile insanları boğmaktı.
Rüyamda bu adamlara kafir denildiğini duymuştum. Banada bu adamlardan birisi denk gelmişti ve beni de boğmaya çalışırken uyandım zaten :D
Bu arada bu rüyamda kafir kelimesini ilk kez duymuştum. Garip bir rüyaydı.

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim ki sizin rüyalarınızdan daha da garip.
Rüyamda elinde bir yastıkla dolaşan ve bunların bir görevi olan adamlar vardı. Görevi ise yastık ile insanları boğmaktı.
Rüyamda bu adamlara kafir denildiğini duymuştum. Banada bu adamlardan birisi denk gelmişti ve beni de boğmaya çalışırken uyandım zaten :D
Bu arada bu rüyamda kafir kelimesini ilk kez duymuştum. Garip bir rüyaydı.
Her zaman ben rüya tabiri yapamam. Biraz siz yapın. Diyecek bir şey bulamadım. Ama gerçekten garip bir rüyaymış. :lol:

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Rüyada yokuşta duran bir aracın bagajından bir şey alıyordum. Araç birden üstüme geldi arabaya tutundum bagajına giremedim. Yokuştan aşağıya tutunarak indim. Sonra arkamda birden duvar belirdi. Sonra duvar ile araba arasında kalıp öldüm. Aslında o kısmı tam göremedim. Tam duvara dokundum birden durdu zaman. Sonra siyah ekran bir yerde ben oturuyorum. Bana ölüm sahnemi izletiyorlar.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç unutmadığım bir rüyadır bu, sokaktaydım güneş batıyordu etrafda her hangi bir işik yoktu büyük karton gibi bir şeyle kanat yapmıştım, hafif bi rüzgar vardı koşarak uçmayı deniyordum 2 deneyişimde birazcık uçup süzüldüm havada 3 kez daha fazla uçtum ardından rüyada olduğumu fark etim dur lan uçucam dedim :) uçtum baya baya rüzgarı hiss etim, rüyadan uyandıkdan sonra telefonu açıp rüyayı not etim.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
4 yaşında gördüğüm ve unutamadığım bir rüyayı anlatcam
Şimdi yeşil sıvılarla dolu tüpler vardı ve bu sııvılara giren kötü oluyodu (annemin dizilerindekii kötü adamlara takmıştım sanırım)
Kocaman bir tüp vardı içinde bir iğne vardı o tüpe girip iğne yapılınca en kötü oluyodunuz :D babam o tüpe girdi ben küçük tüpe girdim. Evdekilere iyi insan rolü yaptık ama kötüydük. Küçükken bilinçaltımda ne yaşamışsam :D

Ve son zamanlarda çok gördüğüm rüya türleri var onu anlatcam gerçekten tabir gerekiyor çünkü çok görüyorum
Şimdi sınıftayken kıyamet kopcak deniliyor ve kıyametin 4 aşaması var. Hepsi bir deprem aşaması ama şiddet arta arta. Biz biliyoruz kıyamet kopacağını ve süre sayıyoruz. İlk aşama geliyor sadece sallanıyoruz. Sanırım aşamalar arasında 10 dakika vardı. 2. aşama ve 3. aşama işte biraz dağıttı binayı. Ve son aşamada herkes birden yere yapıştı her şey dağıldı falan, sanki üstünüze öküz oturmuş gibi yere yapıştığınızı düşünün ve rüya bitti. 2 kere bundan gördüm.
1 tanesindede 4 tane kara hortum vardı 2 helikopter etrafında uçuyodu. Ben tuğladan bir sığınağa girdim. Yanımdakilerden tek tanıdığım babamdı. O rüyayı tam hatırlamıyorum