DarwinDoplhie
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bi zahmet tatile gittim geldim açılmıştır umuduyla foruma girdim hala sunucu yok.bump[DOUBLEPOST=1437753685,1437753678][/DOUBLEPOST]
Onu da yaparız anam
Nedenini biliyorum o arkadaşa da geçmiş olsun.
Bi zahmet tatile gittim geldim açılmıştır umuduyla foruma girdim hala sunucu yok.bump[DOUBLEPOST=1437753685,1437753678][/DOUBLEPOST]
Onu da yaparız anam
Sunucuyu bugün açacaktık ama sunucuyu alacağımız hostingin yetkilisi açık değilBi zahmet tatile gittim geldim açılmıştır umuduyla foruma girdim hala sunucu yok.
Nedenini biliyorum o arkadaşa da geçmiş olsun.
Ne kadar aksilik yaşıyorsunuz hocam inşallah hayırlısıyla bitirirsiniz şu işi.Sunucuyu bugün açacaktık ama sunucuyu alacağımız hostingin yetkilisi açık değil
Yollar uzun dikenli taşlı olsa da, bastığın her hüzüntülerle dolsa da, sel çığ ateş önünde her ne olsa da Ronin başı dik yürürNe kadar aksilik yaşıyorsunuz hocam inşallah hayırlısıyla bitirirsiniz şu işi.
Hayata karşı başı her zaman dimdik durdu QEQWEW:QEW cem yılmaz izlemeyenler anlamaz zorlamasınYollar uzun dikenli taşlı olsa da, bastığın her hüzüntülerle dolsa da, sel çığ ateş önünde her ne olsa da Ronin başı dik yürür![]()
adklasjgahsxHayata karşı başı her zaman dimdik durdu QEQWEW:QEW cem yılmaz izlemeyenler anlamaz zorlamasın
Geç oldu fakat teşekkürlerİyi Yada Güzel yok yok HARİKA yine kıskandım
evet biraz oyle olmusGeç oldu fakat teşekkürler
D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi