TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
07.09.2015 Pazartesi günü saat 07.00-08.00 arasında serverde bakım yapılacaktır. Bilgilerinize sunulur.

agarioman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
katılıyorum, aile ortamı gibi biraz da kurucudan kaynaklanıyor. Kurucu herkesi cevap veriyor ve sorunlarını gideriyor. Ben daha edit setim kırıldı diyene tekrar set veren kurucuya ilk kez bu serverde rastladım. Helal olsun baba eleman
evet aynen öyle serverde güzel ortamda belkide en önemli özelliği warplar internetten indirme değil elaman emek harcamış

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ALLAH'ın Rahmeti ve Mağfireti terör saldırılarında ŞEHİT olan vatan evlatlarının üzerine olsun.

Son düzenleme:

blackgirl

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverimizi kıskananların sayısı bir hayli arttı ve sürekli olarak saldırı yapmaktalar. Arkadaşlar, bu seviyesizlere karşı sonuna kadar direnelim ve sevrerimize sahip çıkalım.[DOUBLEPOST=1441641692,1441629593][/DOUBLEPOST]ALLAH'ın Rahmeti ve Mağfireti terör saldırılarında ŞEHİT olan vatan evlatlarına üzerine olsun.
AMİN......

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Şükürler olsun sonunda huba geçtik. Sunucumuza göstermiş olduğunuz yakin ilgiden dolayı sizlere teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.