evet aynen öyle serverde güzel ortamda belkide en önemli özelliği warplar internetten indirme değil elaman emek harcamışkatılıyorum, aile ortamı gibi biraz da kurucudan kaynaklanıyor. Kurucu herkesi cevap veriyor ve sorunlarını gideriyor. Ben daha edit setim kırıldı diyene tekrar set veren kurucuya ilk kez bu serverde rastladım. Helal olsun baba eleman
AMİN......Serverimizi kıskananların sayısı bir hayli arttı ve sürekli olarak saldırı yapmaktalar. Arkadaşlar, bu seviyesizlere karşı sonuna kadar direnelim ve sevrerimize sahip çıkalım.[DOUBLEPOST=1441641692,1441629593][/DOUBLEPOST]ALLAH'ın Rahmeti ve Mağfireti terör saldırılarında ŞEHİT olan vatan evlatlarına üzerine olsun.
hocam, hub işini biraz ertelemekte fayda var. Önce saldırı sorununa bir çözüm bulmak lazım.bot korumasını silmiştim geri yükledim[DOUBLEPOST=1441199873,1441199796][/DOUBLEPOST]bu gece serveri huba geçirmeyi düşünüyorum
gerçekten öyle aynen katılıyorumservere takıldık kaldık kurucu gerçekten ilgili ben böylesine bu piyasada rastlamadım
bence de hub kalsa daha iyi olcakhocam, hub işini biraz ertelemekte fayda var. Önce saldırı sorununa bir çözüm bulmak lazım.
Birader, hub işini Allah (C.C) nasip ederse bu gece halledeceğim. Huba geçmeden gereksizlerin saldırılarından kurtulamayız.bence de hub kalsa daha iyi olcak
Bence de bir an önce hub olsun hocam.Birader, hub işini Allah (C.C) nasip ederse bu gece halledeceğim. Huba geçmeden gereksizlerin saldırılarından kurtulamayız.
Arda Hocam, huba geçişte yardım istersen ben hazırım. Bu arada kaç kişi olacak server hub olunca?Bence de bir an önce hub olsun hocam.
Şükürler olsun sonunda huba geçtik. Sunucumuza göstermiş olduğunuz yakin ilgiden dolayı sizlere teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun.Şükürler olsun sonunda huba geçtik. Sunucumuza göstermiş olduğunuz yakin ilgiden dolayı sizlere teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.
Helal be apiŞükürler olsun sonunda huba geçtik. Sunucumuza göstermiş olduğunuz yakin ilgiden dolayı sizlere teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.