TuranOncu
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ya Zaten Her ikiside varda //schematic komutu yok...WorldEdit Kuracaksan WorldGuard'da Kur Genel Yerde Lazım Oluyor![]()
Ya Zaten Her ikiside varda //schematic komutu yok...WorldEdit Kuracaksan WorldGuard'da Kur Genel Yerde Lazım Oluyor![]()
WorldEdit Çalışıyorsa Olması Gerek.Ya Zaten Her ikiside varda //schematic komutu yok...
Virüstotal bende ekledim urlsinide kısalttım tam oldu Resim Derken Neyin Resmi Skyblock plugin Paketimde resim eklerim pluginlerin resmi falan mı ?VirüsTotal + Resim + Biraz Daha Açıklama...
VirüsTotal :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oyundaki Giriş Çıkış Mesajları Authme Mesajları FalanVirüstotal bende ekledim urlsinide kısalttım tam oldu Resim Derken Neyin Resmi Skyblock plugin Paketimde resim eklerim pluginlerin resmi falan mı ?
TeşekkürlerOyundaki Giriş Çıkış Mesajları Authme Mesajları Falan![]()
Ne Yalan Söyleyeyim Pek Begenmedim Hevesinden Dolayı 10/5Teşekkürler[DOUBLEPOST=1438155084,1438155037][/DOUBLEPOST]Skyblock V1 De bu sorunları gidereceğim şimdilik sizce 10 üzerinden kaç ?
Eksiklerim Nelerdir ? Resim ekleyemiyorum ki link kırık oluyor hatalı oluyorNe Yalan Söyleyeyim Pek Begenmedim Hevesinden Dolayı 10/5
Pakette Çok Özellik Yok.Eksiklerim Nelerdir ? Resim ekleyemiyorum ki link kırık oluyor hatalı oluyor![]()