- En iyi cevaplar
- 0
@rayandu06 için
Tarih: 20 Ağustos 2012
Saat: 3:14:46
WWE Summerslam
Türk bayrağı heryerde.
(türkümilati)
Hep entity erenin işleri bunlar.
Ya bir şey gordunuz hemen yapmayın arkadaş turk bayragı olmaması gerken bişi sanki Turk bayragı haram sanki gorunmemesi gereken bişi sanki ne saçmaliorsunuz ??
Şakalrdan hoşlamam ciddi biriyimdir
Neden herkese atarlanıyorsun? Burası bir oyun forumu meclis gibi ciddi olmasını bekleyemezsinYa bir şey gordunuz hemen yapmayın arkadaş turk bayragı olmaması gerken bişi sanki Turk bayragı haram sanki gorunmemesi gereken bişi sanki ne saçmaliorsunuz ??
Sen kimseyi sevmek zorunda değilsin, sevilmek zorunda değilsin, ama saygı göstermek zorundasın.Ben atarlı bi insan dilim + dedimya herkes beni sevmek zorunda dil ^-^
Nerede aşağılıyorlar Türk bayrağını ?Turk bayragını aşalior resmen ben herşeyde boyle bi insan dilim ve bunun şakası hoşuma gittmior kardeşim .
WWE gibi bir ortamda US ve Ruslardan başka kimse olmaz o yüzden çok nadir rastlanabilen anlardan biri ^^Oyle bir soyliorki turk bayragı her yerde sanki kotu bişiyde heryerde olamaz
Konu sahibi arkadaş zaten pek ciddi bir tip değil ^^Konuşma tarzını beyenmedim arkadaşın oyuzden herkes yanlış anlaya bilir :/
Senin hoşuna gidiyor diye insanları tersleyemezsin saygı göstermek zorundasın sanki bayrağa küfredildiTurk bayragını aşalior resmen ben herşeyde boyle bi insan dilim ve bunun şakası hoşuma gittmior kardeşim .
Biraz daha düzgün konuşur musun? Ne dediğin anlaşılmıyor.Sanki kufredildi diorsun ya ben kufrettim cevap verirmisin ??
Destegimiz arkanda!WOWOWOWOWOWOWO ^^
Umarım Türkiye'yi destekleyen bir profesyonel dövüşçü olabilirim ^^
ya o degilde ben bir şey farkettim senin türkçe öğretmenin kim acaba çok garip yazıyorsunda.Sanki kufredildi diorsun ya ben kufrettim cevap verirmisin ??
Ne dediği anlaşılmıyor :/ .ya o degilde ben bir şey farkettim senin türkçe öğretmenin kim acaba çok garip yazıyorsunda.