TURKIYE OS Mimar Takımı ; Builder OLMAK ISTIYORUM #2

ASDXSADAX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hakkımızda:
-Kadromuzda Profosyonel Builder Vardır.. Kurucularımızdan (Builder Kurucusu) Mimarı haritalarını yapmakla yükümle olmakla birlikte yazılım dili olan akıcı bir şekilde bilmektedir. gelecekte diğer kurucumuz ile yeni hususlar meydana getirilecektir. sunucunun eklentilerinin hazır değil kendi ellerinle yapmaları şarttır. #C Bilgisi vardır arkadaşımızın.

-Sunucunuzun Batihost,Nitrado Olması Şarttır.
-Aslında Paralı Yapıyoruz. Ama Büsefer Parasız Dedik.
-Sunucu planı Hub olarak veya normal SUNUCU Olarak kabul edilmelidir.

Başvururken Siz şu soruları sormak istiyorsunuz galiba.
Builder başvurusu için:

Builder olarak alınan arkadaşların tüm lobilerde (ve belki oyunlarda) "Builder" tagı olacaktır. Ve şarttır.

NOT: TURKIYE OS Mimar Takımı ekibi olarak, takımımızın 25 yaşındadır. Ve Kurucumuz (Builder Kurucusu) için arıyoruz. Ve Profosyonel builder tarafından yapılmakta,.

Şimdi ise genel bilgilerimize geçelim. ;

Adınız ve Soyadınız: Efe
Yaşınız: 25
Skype veya Facebook adresiniz : Skypemiz : Shireo : Cyrex I Builder
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): (Bu Bilgi Verilmemekte. Alındığımızda Verilecek)
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: Uzun Süredir Oynuyoruz Minecraft 2009 Yılında Açıldı Ben 5 Yıldır Oynuyorum. Ve Buildimi Geliştiriyorum.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet Hissediyorum, Başarıcağımı Biliyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Tabikide anlaşırım. eğer onlarda benle anlaşırsa herhangi bir sıkıntı yok.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Oyuncuların Bazıları çok konuşur. ben ise sessizim.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: Hayır.
Oyunculara nasıl davranırsınız?: İyi Davranırım Ve Asla Onlara Kötü Davranmam.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Hayır Değilim. Eğer Öyle bir şey olursada bu formu yazmazdım.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Anlaşırım.

Son düzenleme: