| TurkManNW.batihost.com| OP SkyBlock | 1 Hafta VIP BEDAVA | Adakit - JP - Aktif Yetkikiler - Kasalar Ve Daha Fazlası.|

Salih_Agaa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2018-06-30_01.24.12.png

Rezalet bir sunucu bana önce bir tag verdiler ... sonrasında neden böyle bir şey yaptınız dediğimde ise ...

2018-06-30 (5).png

Arkadaşlar görüyorsunuz oynanmayacak rezalet üstü bir sunucu ..

Zuzunuz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı : 3/10
Sunucu : 0/10

Öncelikle Paket Doğru Düzgün Editlenmemiş Batihostun Paketini Kullanıyorsunuz ve Craftus Yazıları,Batihost Yazıları Havada Uçuşuyor Ayrıca Yetkililerde Bir Hayli Berbat Serverin Olumlu ve Olumsuz Yönlerini Söylemeye Gitmiştim Kovulmaktan Beter Edildim! (defol git,biz serverimizden memnunuz sanane...) OP SkyBlock'lara Tamam Dedik Oynadık Fakat İnsanları Kovmak,Rezil Etmek Seviyesiz Yetkililer Olduğunuzun Göstergesi Bence Kendinizi DÜZELTİN ! Rezalet...

Hymei

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı : 3/10
Sunucu : 0/10

Öncelikle Paket Doğru Düzgün Editlenmemiş Batihostun Paketini Kullanıyorsunuz ve Craftus Yazıları,Batihost Yazıları Havada Uçuşuyor Ayrıca Yetkililerde Bir Hayli Berbat Serverin Olumlu ve Olumsuz Yönlerini Söylemeye Gitmiştim Kovulmaktan Beter Edildim! (defol git,biz serverimizden memnunuz sanane...) OP SkyBlock'lara Tamam Dedik Oynadık Fakat İnsanları Kovmak,Rezil Etmek Seviyesiz Yetkililer Olduğunuzun Göstergesi Bence Kendinizi DÜZELTİN ! Rezalet...

Önüne Gelen Server Açarsa Böyle Olur Kardeşim :')

LoneWolfArtz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Cüzi Bir Miktar Karşılığında Minecraft Serverlarına Tanıtım Filmi-İntro-Tasarım Yapıyorum İletişim İçin İnstagram Adresim : lonewolfartz