Tutuklama tarzı

oyunhane

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba böyle bir plugin var mı bilmiyorum sadece hayal ettim bu tarz bildiğiniz bir plugin varsa söylerseniz sevinirim :)
İstediğim plugin adam tutuklamak rpg sunucuları için örneğin iple ellerini bağlamak vb. tarzı bir plugin var mı ?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin bilmiyorum da böyle şeylere merakliysan APB Reloaded oynamani tavsiye ederim. Polis hirsiz diye ayri karakterlerden olusuyor. Acikcasi çok oynamıştım ve tavsiye ediyorum. Kelepceliyorsun vs. :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

oyunhane

Marangoz
En iyi cevaplar
0
olay merak değil kullanmak istiyorum fakat bilen yok galiba :/[DOUBLEPOST=1392398806,1392301350][/DOUBLEPOST]yardım edecek yok mu

CelticCoder94

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PLUGİN:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ne olur ne olmaz diye Türkçeye çevirdim buyur:
Ozellikler:
  • Oyuncuları belirli bir item kullanarak kelepçlenemeni sağlar (configurable)
  • Oyuncuları belirli bir item kullanarak serbest bırakmanı sağlar(configurable)
  • Kelepçeli oyuncular koşamaz.
  • Kelepçeli oyuncular etkileşime geçemez.(Blok kırmak gibi)
  • Kelepçeli oyuncular kelepçesiz oyuncular tarafından taşınabilir.
  • Kelepçeli oyuncuların verdiği zarar yarıya düşürülmüştür. (Örnek olarak 2 yerine 1 vuruyor)(configurable)
  • Kelepçeli oyuncu eğer yanmaya başlarsa serbest kalır.(Kelepçelerden kurtulur) (configurable)
Not: Aşağıdaki komutları yazarken [ ] kullanma. örnek: /hc carry Dionaearis
Komutlar:
  • /hc carry [Oyuncu ismi] - 5 kare içindeki kelepçeli oyuncuyu taşımanı ve bırakmanı sağlıyor.
  • /hc cuff [Oyuncu ismi] - Oyuncuyu kelepçelemeni sağlıyor.
  • /hc free [Oyuncu ismi] - Oyuncuyu serbest bırakmanı sağlıyor.
İzinler:
  • hc.cmd.carry - Bu yetkiye sahip olanlar oyuncu taşıyabilir.
  • hc.cmd.cuff - Bu yetkiye sahip olanlar oyuncu kelepçeleyebilir.
  • hc.cmd.free - Bu yetkiye sahip olanlar birini kelepçeden kurtarabilir.
  • hc.cuff - Bu yetkiye sahip olanlar configde ayarladığın item'ı kullanarak birini kelepçeleyebilir.
  • hc.free - Bu yetkiye sahip olanlar configde ayarladığın item'ı kullanarak birini serbest bırakbilir.
  • hc.immune - Bu yetkiye sahip olanlar ne kelepçelenebilir nede serbest bırakabilir.
Yazar notu: (configurable) yazanlar config dosyasından değiştirilebilir anlamına gelir. Plugini kendim denedim çalışıyor senin senin serverında da sorunsuz çalışır.
Eğer herhangi bir problem yaşarsan buraya yazabilirsin.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benimde merak ettiğim bi plugin aslında oyunhane .. ben serverim de kule yapıckam icinde hücreler olan, kularrarı aşmış bi oyuncu olursa oraya tp licem sonra ona özel bi grup oluşturucam mesela CEZALI ÜYE adlı, hic komut kullanma yetkisi olmıcak orada beklicek, sonsuza kadar. belki buna benzer daha kolay pluginler vardır ama bilgim olmadığı için böle kullanıcam

CelticCoder94

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benimde merak ettiğim bi plugin aslında oyunhane .. ben serverim de kule yapıckam icinde hücreler olan, kularrarı aşmış bi oyuncu olursa oraya tp licem sonra ona özel bi grup oluşturucam mesela CEZALI ÜYE adlı, hic komut kullanma yetkisi olmıcak orada beklicek, sonsuza kadar. belki buna benzer daha kolay pluginler vardır ama bilgim olmadığı için böle kullanıcam
Permissions,plugini ile yapabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Varmı bilmiyorum varsada daha güzel oluyo admin koyuyo jail 10 saat kurucuda görmuyo kalıyorsun öyle

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi