L
LifeTaker
Ziyaretçi
tm tşkEnes ben sadece açıklama yaptım sakün ol çampiyın.Diyorum ya biz "Ekip" değiliz.Kaan'da diyor.Biz sadece "Arkadaş topluluguyuz".Açık adres vereyim puçaklamaya gel isterse.
tm tşkEnes ben sadece açıklama yaptım sakün ol çampiyın.Diyorum ya biz "Ekip" değiliz.Kaan'da diyor.Biz sadece "Arkadaş topluluguyuz".Açık adres vereyim puçaklamaya gel isterse.
ödtm tşk
SalladınFantastik tarzında yapılar yapıldıgı için ne yazık ki farklı bloklar kullanılmıyor.Ek olarak sen Medieval'a gidip Kuvars'mı koyuyorsun ? Biraz öyle düşün! Her mimarin kendine has bir havası vardır.Kendisi belirler,kendisi yapar.
Not: Planet Minecraft'ın anasayfasına tek başına çıkana yapmayın be!
şşş,nbr.SalladınFantastik tarzda her şey olabilir kısıtlama yok
medievalda kuvars kullanılıyor bilene..
![]()
Bana göre her yapının tarzına göre blok kullanmak gerekiyor.Bu yapı zaten tamamen fantastik değil Kaan bir şey demişti ama unuttumSalladınFantastik tarzda her şey olabilir kısıtlama yok
medievalda kuvars kullanılıyor bilene..
![]()
Sadece bir kaç kule schematic'i koyduYa güzel işte uzatmayın[DOUBLEPOST=1414919085,1414918947][/DOUBLEPOST] @Kaan697 sunucuda kullanılacaksa indirme linkini koymasaydın keşke
Sadece bir kaç kule schematic'i koydu![]()
Planet minecraftta konuya girince map download kısmına koyarsan öyle anlaşılır. Yeni kaldırmışsın takip ediyoruz biz de heralde bir şeyleriHiçkimse okumamış açıklamayı. Sadece birisinin ricası üstüne 3 tane küçük gözcü kulesinin schematiclerini paket halinde ekledim
Feyk atmış KaanPlanet minecraftta konuya girince map download kısmına koyarsan öyle anlaşılır. Yeni kaldırmışsın takip ediyoruz biz de heralde bir şeyleri
Biraz öyle olmuşFeyk atmış Kaan![]()