Twitch Kanalı Açmak ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben twitch kanalı acacam ama ne yapacam bilmiyorum nasıl yayın yapıldığını biliyorum ama nasıl daha çok izlenecegim ne yayınları yapmam lazım falan bilmiyorum bilgi verirmisin sorular asagida :
1)yayınlarda ne oynamam lazım
2)yayınlarda nasıl daha çok izlenirim ?
3)ne gibi teknik özellikler olmalı (face-cam müzik vb.)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Nasıl Tür" den ziyade sen izleyiciye diğer yayıncılardan başka ne verebilirsin diye düşünmen lazım. Eğer muhabbet sağlamsa mario oynarsan bile izlenir. Muhabbet döndüremiyorsan zaten boşver bu işleri çay iç.

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar En Son Düşünmen Gereken Şeyler.Bana Göre İzlenecek Kişiler Sempatik Olmakla Beraber Kaliteli İçerik Sunmak Zorunda(Zorunda Deyince Yanlış Anlamayın Belirli Bir Kriterde Arıyorum Zaten)Bunun Dışında Fps Sabit Bir Şekilde Sunması Lazım.Artı Kaliteli Bir Mikrofon.Görüntüden Çok Videonun İzlenmesini Bir De Bu Sağlıyor Bence.Eğer Gerçekten Bunları Yapamayacağını Düşünüyorsan Bana Kalırsa Yapma Ama Başlangıç İçin Basit Bir Kanal Açabilirsin Bir Bakarsın Tutar Kim Bilebilir ^^

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yayıncı olmak istiyorsan yapmak gereken en önemli özelliklerden birisi kendine güvenmek.
Anakinn gibi felan olmamak için de yavaş yavaş reklam gönderip kendini çok kasmassan anakinne benzemezsin.
_
Kendine Güven,
İzleyici kitlesini toplayabileceğin bir şekilde reklam yap,
Çoğu kişinin izlediği oyunları oyna,
Sıkmamak için arkada müzik vs istersen*,
Arkadaşların varsa özellikle beraber oynalınan şeyler daha çok seviliyor diye biliyorum (Ben şahsen severim*)
Gibi şeyleri göz önünde bulundurursan ki daha fazla şey de gerekiyor olabilir o kadar detaylı bilmiyorum.
_