Twitch'deki Göğüslü Yayınlar Yasaklandı! Artık Ağzınızın Suyu Akmayacak!

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu işin ne kadar doğru ya da yanlış olduğu tümüyle başka bir tartışma konusu tabii ama, önemli bir faktör olduğu ve özellikle kadın yayıncılarda izlenme oranlarını tavan yaptırdığının farkındayız.

Ama bizim bunu anlamsız ve yanlış buluyor olmamız bir tarafa, Twitch de bizimle aynı şekilde düşünüyormuş. O nedenle AllGamesBeta’nın yakaladığı üzere yardım sayfasında Twitch yeni kurallarının arasında bunu da koymuş.

Her kadın, hem de erkek yayıncılar için cinsel ima içeren kıyafetler (iç çamaşırı, bikini ve mayolar, göğüs uçlarını orten etiketler ve iç astarlar) yasaklandı. Aynı zamanda tümüyle çıplak belden üstü yayınlar da öyle. Unutmayın, bu hem kadınlar hem de erkekler için geçerli. Hatta Twitch sayfası “Süper bir baklava karnınız olabilir ama bunu arkada ‘Playing with the Boys’ çalarken sahilde ikiye iki voleybol maçı yaparken paylaşmanız daha iyidir”. diye
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
. Bu arada bu değişikliğin yapılmasında asıl sebep “yayınları oyunlar çerçevesinde tutalım” olarak gösteriliyor.

Yani kısaca, artık ağzınızın suyu akmayacak ehehehehü
@Vienicome @Vienicome_ @MUHDE @Iskefiyeli01 @Muhdefiyeli

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
10.000 dolar bagis yapan var bunlara

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Nipples göğüs ucu oluyor diye biliyorum. Yoksa tits miydi? Neyse, Twitch'e girmiyordum zaten ^^

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şey etmek gibi olmasın da (LoL oynayan kısmın bilme ihtimali daha yüksek) olan Kaceytron'a ve onun 2 nur topuna olacak gibi. Belki bu vesileyle yabancı yayınların sohbetlerinde daha az Türk erkeği (!) görürüz.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Şey etmek gibi olmasın da (LoL oynayan kısmın bilme ihtimali daha yüksek) olan Kaceytron'a ve onun 2 nur topuna olacak gibi. Belki bu vesileyle yabancı yayınların sohbetlerinde daha az Türk erkeği (!) görürüz.
Başı örtülü çıkmasınlar şimdi de :/