Kendi konum zaten neyin kafasındasın saygı duyduğum abim?[DOUBLEPOST=1414525908,1414525844][/DOUBLEPOST]Tek derdin buysa rahat olabilirsin o konuda.
Aa, senin gibi birinin bunları bilmesi gerekir yani*Karıştırmışım ^^
Özel ilgi alanımdır pls :'(Kendi konum zaten neyin kafasındasın saygı duyduğum abim?[DOUBLEPOST=1414525908,1414525844][/DOUBLEPOST]
Aa, senin gibi birinin bunları bilmesi gerekir yani*
Başka bir yeriniz akar dersem çok hoş olurdu galiba.Ağzımn suyu neden aksın o_O ?
Zamanında yanlışlıkla 2-3 kere açmıştımŞey etmek gibi olmasın da (LoL oynayan kısmın bilme ihtimali daha yüksek) olan Kaceytron'a ve onun 2 nur topuna olacak gibi. Belki bu vesileyle yabancı yayınların sohbetlerinde daha az Türk erkeği (!) görürüz.
Bunu her ergenin bilmesi gerekir yoksa kuşu ötmez .s .sKendi konum zaten neyin kafasındasın saygı duyduğum abim?[DOUBLEPOST=1414525908,1414525844][/DOUBLEPOST]
Aa, senin gibi birinin bunları bilmesi gerekir yani*
Oradan da bir şey olmaz merak etme sen eheBaşka bir yeriniz akar dersem çok hoş olurdu galiba.
Bence daha hoş olurdu.Başka bir yeriniz akar dersem çok hoş olurdu galiba.
Haberi OyunGezer'in Facebook sayfasında gördüm bu resim vardı.Zamanında yanlışlıkla 2-3 kere açmıştım
![]()
Bunu her ergenin bilmesi gerekir yoksa kuşu ötmez .s .s
A.T.D. (aman tanrim didim) 2 gezegen O.OZamanında yanlışlıkla 2-3 kere açmıştım
![]()
Bunu her ergenin bilmesi gerekir yoksa kuşu ötmez .s .s
Ben de sanırım facebook'da görmüştüm ama OyunGezer miydi pek emin değilim.Ama onun dışında bir kaç ufak şey (aslında büyük) izlemiştim.Haberi OyunGezer'in Facebook sayfasında gördüm bu resim vardı.
Yanılıyorsun dostum.Onlar mükemmel şeklin son hali.A.T.D. (aman tanrim didim) 2 gezegen O.O
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Efenim cıbıldak direk dansı yapanlar bile vardı.Twitch'de göğüslü yayın mı varmış ?
Ben o yayınları 3 kişi çekiyor zannediyordum.
Oha Twitch'e girmezdim ben.@Alps Çok sever bu işleri* Yazık oldu çocuğa izleyemeyecek artık* Değil mi üAlpü beyciğim?[DOUBLEPOST=1414526389,1414526321][/DOUBLEPOST]
Efenim cıbıldak direk dansı yapanlar bile vardı.
Vay, abimiz de iyi anlıyor. Büyük mü seversin?Tits:Göğüsler , Nipples : Göğüs ucu
O yüzden mi dün Slender canlı yayınıma gelmedin pls :'(Oha Twitch'e girmezdim ben.
Ulan pişman oldum şimdi ya.
Hala varsa gireyim.
Aslında iş detaya girince tit ve nipple eş anlamlı yalnızTits:Göğüsler , Nipples : Göğüs ucu