burak743434
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Son düzenleme:
Herkes bilmez![]()
Videolarına baktımda,o kadarda iyi bi kanala benzemiyor.![]()
Bence çok başarılı bir kanal videolarında eksik yok (biraz sıkıcı videoları var ama herkes kaldıramaz) saygılı konuşuyorlar ve en önemlisi survival'de yaptıkları o yapılar ....Videolarına baktımda,o kadarda iyi bi kanala benzemiyor.![]()
Survivalda yaptıkları yapılar mı onlardan çok daha iyi kanallar var survival olarakBence çok başarılı bir kanal videolarında eksik yok (biraz sıkıcı videoları var ama herkes kaldıramaz) saygılı konuşuyorlar ve en önemlisi survival'de yaptıkları o yapılar ....
Beni en çok çeken şey onların yaptığı redstone köpürtmesi![]()
Söylersen abone olacağım (Yabancı olmasın Türk olsun)Survivalda yaptıkları yapılar mı onlardan çok daha iyi kanallar var survival olarak
Hımm o zaman zor yabancılar kastettiğim. İngilizce diye bakmayın olaya bir süre sonra anlıyorsunuz rahatçaSöylersen abone olacağım (Yabancı olmasın Türk olsun)
Ben Türk kanalı seyrederim biliyorum Echo'nun yaptıklarınıHımm o zaman zor yabancılar kastettiğim. İngilizce diye bakmayın olaya bir süre sonra anlıyorsunuz rahatça
%100 katılıyorumBence çok başarılı bir kanal videolarında eksik yok (biraz sıkıcı videoları var ama herkes kaldıramaz) saygılı konuşuyorlar ve en önemlisi survival'de yaptıkları o yapılar ....
Beni en çok çeken şey onların yaptığı redstone köpürtmesi![]()