Ubuntuya geçmeyi düşünüyorum ama bilenlere bir sorum olucak .

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yeni sürümlerinde öle değil ekran kartı sürücüsünu kendin kurman gerekli kullanışlılık düşük yani kullanışlı değil daha fazla nasıl açabilirim :D
Ne yani tek bir tuşa basmaktan mı üşeniyorsun? Söyleyim Windows'ta da kendin yüklemen lazım. Onun dışında "kullanışlığın" neresi düşüyor anlatırsan sevinirim.

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ne yani tek bir tuşa basmaktan mı üşeniyorsun? Söyleyim Windows'ta da kendin yüklemen lazım. Onun dışında "kullanışlığın" neresi düşüyor anlatırsan sevinirim.
Otomatik driver yükleme programlar .exe formatlıı :D her formatı çalıştıramıyosun mesela hadi windowsda 2 3 tuşa basıp kuruyorsun da linüxde öle değil .exe formatlı bir program inecekde onu çalıştıracanda öle değil işte :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Otomatik driver yükleme programları :D her formatı çalıştıramıyosun mesela hadi windowsda 2 3 tuşa basıp kuruyorsun da linüxde öle değil .exe formatlı bir program inecekde onu çalıştıracanda öle değil işte :)
Ubuntuda (örnek veriyorum) şu sol üstteki tuşa basıp driver diye aratınca hemen çıkıyor indirme yeri, rastgele bir program indirmeye gerek yok. Ha o "driver programları" driver dışında neler yüklüyor çok merak ediyorum.