efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hani bana .sBanane Dövücem .d[DOUBLEPOST=1433972638,1433972606][/DOUBLEPOST]Beyler Konuya Gelen Like Alıyor(Ücretsiz)![]()
Hani bana .sBanane Dövücem .d[DOUBLEPOST=1433972638,1433972606][/DOUBLEPOST]Beyler Konuya Gelen Like Alıyor(Ücretsiz)![]()
Olur mu öyle izmirin kızları hanyizmire giden son ucagı kacirmis gibi triplere girme hayirlisi neyse o olsun
izmire bi kere gittim 2 gun kaldim bu dingil şehirdeki 2 yıla bedeldiOlur mu öyle izmirin kızları hany
![]()
Zaten 4 Saat Önce Çıktım Neyin Kafasındasın ?Uçağa bineceğim her zaman 3-4 saat once yola çıkarım...
Trafikten Ürküp Kaçmadım Bunu Bil ve Gerçekten Bacağını Senden Aldıysa Geçmiş Olsun Diyebileceğim Bişi Yok :/ Hem Zaten Her Ne Kadar İzmir Doğumlu Olsamda Babaannem Anneannem Dedemler vs Hepsi Orda.Trafikten ürküp kaçmıştır büyük ihtimalle.
Sıkıntı yapma Manisa tarafında eminim su kaynakları uçağı cezbedecek,orada yakalarız.
Bu şey 20 senemi ve bacağımı benden aldı.
(KliseAmerikanFilmi = true; )
Dostum Zindev Neden Böyle Hangi Konuya Baksam Kötülüyorsun ?Error,Variable brain can not be null...
Yolu da hesaba koyacaksın o zaman. Benim havalimanım 15dk arabayla.Zaten 4 Saat Önce Çıktım Neyin Kafasındasın ?