Ucaklar Arabalar çok saçma değilmi ?

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Bakış açınız güzel fakat dünya o kadar saf ve temiz değil, artık çevremizde olan insanların kimlerin olduğunu bile bilmeden her gün ayrı bir tehlike içerisinde yıla çıkıyoruz, ki araba çalmak bile bu kadar kolay ve çocuk oyuncağı haline gelmiş iken senin bakış açından baktığımda güvenliğin tamamen yok olduğunu görüyorum
Benim fikrim buydu ama yaratıcı bir konu bulmuşsun tebrikler keşke tüm dünya senin bakışlarında açından bakıyor olsa ki istediklerin olsa.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Aklımdakini Okudun :)
İstemzsizce aklıma gelen;
+Lan ne güzel havale geçiriyon sütçü.
-Tabi qeq ne sandın izninle ölüyom ben.
+Ya olum saçmalama ne ölmesi ? İnsan ölür mü hiç ağır hastalıktan ? Geziyoz şurda ne güzel.
Ne olursa olsun değerlendirmek lazım böyle şeyleri.Bak şu ileride bi tane işkembeci var.Önce orayı gezelim yoksa vallaha 2 adım daha atmam.
-Tmm sn git,ben şurda ölüyom .s
+La dur şurda 2 günlük yolumuz kaldı.
-Banane yoruldum ben .s
+İyi hadi git,selam söyle tanıdıklara.Geze geze git ha,cehennemi,sıratı felan da gör git anlatırsın ordakilere. Tanıdıklara da selam söyle.
-Tm bb ._.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Öyle diyorsun ama birinin acil bir durumu varsa yürüye yürüye mi gidicekler hastaneye ?
Araba ve Uçaklar olmasaydı şu an ekonomi-ticaret çok ağırlaşmış olucaktı.
Ülke çökerdi resmen :D

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstemzsizce aklıma gelen;
+Lan ne güzel havale geçiriyon sütçü.
-Tabi qeq ne sandın izninle ölüyom ben.
+Ya olum saçmalama ne ölmesi ? İnsan ölür mü hiç ağır hastalıktan ? Geziyoz şurda ne güzel.
Ne olursa olsun değerlendirmek lazım böyle şeyleri.Bak şu ileride bi tane işkembeci var.Önce orayı gezelim yoksa vallaha 2 adım daha atmam.
-Tmm sn git,ben şurda ölüyom .s
+La dur şurda 2 günlük yolumuz kaldı.
-Banane yoruldum ben .s
+İyi hadi git,selam söyle tanıdıklara.Geze geze git ha,cehennemi,sıratı felan da gör git anlatırsın ordakilere. Tanıdıklara da selam söyle.
-Tm bb ._.
Hikayeni sevdim.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Ama ne var artık? Araba var uçak var. Bir yerden bir yere yürüyerek gitmek artık saçma geliyor insana. Sizde bir düşünün, arabanız varken neden 3 saatinizi boşa harcayasınız? Arabayla gidince mi zaman harcıyoruz :3 Anlayamadım bu kısmı.

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama ne var artık? Araba var uçak var. Bir yerden bir yere yürüyerek gitmek artık saçma geliyor insana. Sizde bir düşünün, arabanız varken neden 3 saatinizi boşa harcayasınız? Arabayla gidince mi zaman harcıyoruz :3 Anlayamadım bu kısmı.
hayır.Arabanın içinde hiçmi buanlmıyon.Arabada giderken hiç hayatın tadını alamıyon.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
hayır.Arabanın içinde hiçmi buanlmıyon.Arabada giderken hiç hayatın tadını alamıyon.
Hayır. Açıyorsun kaloriferi, müziği birde gel keyfim gel :cay: Ayrıca arabada kalorifer olmasa bile yürümekten nefret ederim. Şu an gidip dolaptan su almaya üşeniyorum.