Uçan Küpler [her şey ile benim mapim]

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:çerçeve::örümcek::çerçeve:
Herkese Merhaba

Bugün yeni mapimle karşınızdayım.
Resimler:demir::demir::lav::lav::demir::demir:

Map herşeyi ile benimdir. Kurallar sandıktadır.
:ecehver::demir:LİNK:demir::ecehver:

V1:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

V2:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İYİ OYUNLAR :)[DOUBLEPOST=1385664124,1385663140][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1385672050][/DOUBLEPOST]NOT: resimdekiler 1.2 versiyon link 1.1 versiyon
Herhalde cumartesi günü resimlerdekini yapmaya başlarım yani 1.2

NOT: V2 DAHA ÇOK ÖNERİRİM VE MAPLARI BEN YAPTIM BİR BAŞKASI DEĞİL.

Son düzenleme:

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapınız Güzelde
az Uçan küp var
V2 sini yaparsanız çok hoş olur :D

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın moderatörüm v1 çoktan yapmıştım. :D şimdi bak olay şöyle. Resimlerdeki mapin hepsini ben yaptım.
Ama mediafireya kaydettim sandım save dosyalarını sildim :D Bugün cumartesi ve şu an yorumumu gördüysen mapi yapıyorum demektir ^_^

Son düzenleme:

Oquzpaul

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz Renk Verseydin Birazda Çoğaltsaydın Küpleri Daha Güzel OLurdu Bence

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın moderatörüm v1 çoktan yapmıştım. :D şimdi bak olay şöyle. Resimlerdeki mapin hepsini ben yaptım.
Ama mediafireya kaydettim sandım save dosyalarını sildim :D Bugün cumartesi ve şu an yorumumu gördüysem mapi yapıyorum demektir ^_^
Anladım.
Bekliyorum Güzel Çünkü

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VERSİYON 2 HAZIR! 4 KÜP VAR :D AMA YİNEDE SEVECCEĞİNİZİ UMUYORUM V1 VE V2 YUKARIDA

Son düzenleme:

Berkay803

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sky Block? Aman başlatmayayım ondan yok kırıktaş makinesi yapıyorum ateş taşırıyor. Yeri Map'ler daha iyi

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki koyarım siz isteyin yeter :notch:
Ama V1 zaten demo V2 de de nether var
Kuralları okumadın mı?[DOUBLEPOST=1385819002,1385817881][/DOUBLEPOST]
Sky Block? Aman başlatmayayım ondan yok kırıktaş makinesi yapıyorum ateş taşırıyor. Yeri Map'ler daha iyi
Sky Block yazmıyor -.-[DOUBLEPOST=1385832287][/DOUBLEPOST]Beğendiniz mi o önemli?

ThEnd11

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
VERSİYON 2 HAZIR! 4 KÜP VAR :D AMA YİNEDE SEVECCEĞİNİZİ UMUYORUM V1 VE V2 YUKARIDA
mantar ağaçlarını(ne demekse :D) nasıl yaptın[DOUBLEPOST=1385834558,1385833461][/DOUBLEPOST]herşeyi yaptım 2 dia aşağı düştü oyunu kapatıp tuvalette 2 dia nın yasını tutum :|

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantarı ekip kemik tozunu ver bu kadar ;D[DOUBLEPOST=1385837341,1385837121][/DOUBLEPOST]
mantar ağaçlarını(ne demekse :D) nasıl yaptın[DOUBLEPOST=1385834558,1385833461][/DOUBLEPOST]herşeyi yaptım 2 dia aşağı düştü oyunu kapatıp tuvalette 2 dia nın yasını tutum :|
dia??

STARK66

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende öyle bir sorun yok eğer multiplayer oynuyorsan boşlukta doğarsın.
Single oynuyorsan adada doğarsın. Henüz o sorunu çözemedim ama ben bütün görevleri yaptım gizli odayı buldum ve tüm adaları keşfettim bak resmi:

Şimdilik yeni bi map üzerinde çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya başladım ama uçan küpler v3 mapi değil o yakında gelicek başka bi map
Birde v3 kaç küp olsun siz söyleyin.
[DOUBLEPOST=1385929593,1385912347][/DOUBLEPOST]