Uçan Şehir Efsanesi (GERÇEK!!)

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar önceki günlerde arkadaşlarla survival oynuyoduk (3-4 kişi) sonra arkadaşlar ben yokken uçan şehir buldular ve bu şehir eskiden sildikları maptaki şehirdi şimdi size o hikayeyi anlatan arkadaşımın yazısını ve resimi paylaşayım:

bizim uçan bir şehrimiz vardı ismi suruv du garip bi isim ama koymuştum ismini öle koymuşum sonra onu silmiştim şimdi yeni bir survival mapi açıcaktık ve ismini suruv koymaya karar verdim 2 üç kere denedim benim eski maplerden çıkıyor sonra bende 3. deneme doğada bir yerde canlandık 1 hafta falan geçti etrafı dolaşırken bir kule gördük tabi arkamızda atlar bunları sadece biz kurabilirdik diye düşündük ve etrafını gezdik sonra gezinirken bunu gördük bu eski mapimizdi...

O Uçan şehirden bir resim:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

O mapta şehri bulmadan önceki eski evde madendeyik çocuk zombilerin madeni basma anı(Arkadaşım çekti) :

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sürüm: 1.6.2
DipNot: Eğer evinizi maden girişini yaparsanız evinizi 1 dakikada 5 zombi 2 çocuk zombi 5 dakikada 20 zombi 10 çocuk zombiyle karşılaşabilirsiniz(Bide çocuk zombinin canı daha çok gibi diğer zombilere göre daha fazla vurduk)

masterwolf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server açıkken PC' yi düğmesinden kapatırsan serverlarda bu olabiliyo :D Bu arada çocuk zombiler olağandışı bir şey değil var zaten onlar.

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski yerinize ben nalet etmiştim.Zombi çocuklar nalet ettiğim için geliyorlar olsa gerek