[UcPinar.Nitrado.net] Bazıları Bilmez Bilmek İster... 1.7 - 1.8 | Survival | Aktifiz...

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzeldir konu güzeldir tanıtım videosu güzeldir kalitelidir ama sen kaliteli değilsin dostum @KokusmusKlavye 2 tane Forum heasbı açıp kendi konu'na yazıp konu'yu en üste çıkarmaya çalışıyorsun. Böyle bir şey yapamazsın bizim Konu'muzun hakkını yiyorsun

Bide tanıtımdaki şarkı nedir ? oda kaliteliymiş :)

gerek kalmadı istediğim sürece bulamayacagım yapamayacagım şey yoktur :)

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu güzeldir konu güzeldir tanıtım videosu güzeldir kalitelidir ama sen kaliteli değilsin dostum @KokusmusKlavye 2 tane Forum heasbı açıp kendi konu'na yazıp konu'yu en üste çıkarmaya çalışıyorsun. Böyle bir şey yapamazsın bizim Konu'muzun hakkını yiyorsun

2 tane Forum Hesabı Açmadık Kardeş Ip adresini Sorgulatabilirsin
Şarkıyı buraya koymandaki Amacı hala anlayamdım
lütfen Emege Saygı

siyahmafya

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Sen Kendi Sunucunla Bu sunucun verilen emekle birmi tuttun şimdi :D

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Sunucu'm yok bu 1 2.'si ise Emek verdiğin şey beni ilgilendirmiyor sen zevk alıyo olabilirsin, Benim Okul başarım ve Sürekliliğimi ön planda tuttuğumu'da biliyorsun, O'na vereceğin emek'le Ders'lerini tekrar etseydin gelecekte durumun daha iyi , Daha iyi bi' Sunucu'n olabilirdi. Dahada cevap yazmicam. İyi FORUM'lar...

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Sunucu'm yok bu 1 2.'si ise Emek verdiğin şey beni ilgilendirmiyor sen zevk alıyo olabilirsin, Benim Okul başarım ve Sürekliliğimi ön planda tuttuğumu'da biliyorsun, O'na vereceğin emek'le Ders'lerini tekrar etseydin gelecekte durumun daha iyi , Daha iyi bi' Sunucu'n olabilirdi. Dahada cevap yazmicam. İyi FORUM'lar...
daha neyin reklamını yapıyorsun sen anlamıyorum

hile butun serverlerde yasak

Sitemizin çevrim içi kısmından bizlere ulaşabilirsiniz

lobimize oyuncu listi ekledik iyi gunler

Portalı Aktif Ettik