KokusmusKlavye
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşşekkürler ilginizden dolayı
Teşşekkürler ilginizden dolayı
Aynen Öyle Dostumo Server Hunger Games Serverimiz Bu Survival Server Dikkatinizi Çekerim Konuyu bile okumamısınız
Bu kadar ilgiliz ve Boş yorum Yapıyorsunuz
Yorumlarınızı Yaparken Emeklerede Az Saygınız olsun
Teşşekürler İlgili Kullanıcıları gormek bizi mutlu ediyor
Kardesim Sen Şizofrenmisin ? Kendin Soruyorsun Bide Gelmiş Reklam Yaptın Diyorsun Deli Oluyorum Ya...hangi sunucuda
Hocam Sayfayı Yenileyin.hocaam alooo siteden kayıt olurken aşadaki kod gözükmüyor
Desteğiniz İçin Teşekurler iyiki varsınız.Server gayet güzel görünüyor büyük bir emek verilmiş üye olmamak için hiç zaman kaybetmeyin![]()
Tavsiyen için tesekur ederim Mehmet.Merhaba Burak ve Hüseyin,
Sunucunuz hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum;
- MAP'larınız gayet güzel ve yeterli,
- Eklenti paketiniz'e baktım da, güzel ama çok fazla renkli. Geliştirebilirsiniz,
- Sunucunuza REHBER almanızı şiddetle tavsiye ediyorum, VIP üyeler rahatlıkla küfür edebiliyor,
- Reklam denemesi yaptım "Ucpinar.nitrado.net" diye rahatlıkla reklam verilebiliyor, geliştirin,
Dediklerimi dikkate alırsanız, sizin açınızdan iyi olucaktır. Hayırlı akşamlar.
server açılalı 4 ay oldu yazdıkların mantıksızbu serveridemi 1-2 hafta sonra kapatacaksınız hüseyinin açtığı 3 serverda oynadım 1-2 hafta sonra kapandı hepside arkadaşlarım VİP aldı ertesi gün server yoktu (amacım konuyu baltalamak değil sadece doğruları söylüyorum ve serverin 1-2 hafta sonra kapanmayacağından emin olmak istiyorum) bu arada buildlerinizi beğendim emek verilmiş bi server
Sen Merak Etme Sunucumuz Artık Herzaman Acık. Yorumunuz İçin Tesekurler.bu serveridemi 1-2 hafta sonra kapatacaksınız hüseyinin açtığı 3 serverda oynadım 1-2 hafta sonra kapandı hepside arkadaşlarım VİP aldı ertesi gün server yoktu (amacım konuyu baltalamak değil sadece doğruları söylüyorum ve serverin 1-2 hafta sonra kapanmayacağından emin olmak istiyorum) bu arada buildlerinizi beğendim emek verilmiş bi server