[UcPinar.Nitrado.net] Bazıları Bilmez Bilmek İster... 1.7 - 1.8 | Survival | Aktifiz...

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
direk giriş yapın

serverimiz yeni şeyler eklendigi için rankup vs çalışmalar suruyor

bugune ozel survivald akampanya vardır kacırmayın

yakında huba geçiş vardır

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Burak ve Hüseyin,
Sunucunuz hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum;
- MAP'larınız gayet güzel ve yeterli,
- Eklenti paketiniz'e baktım da, güzel ama çok fazla renkli. Geliştirebilirsiniz,
- Sunucunuza REHBER almanızı şiddetle tavsiye ediyorum, VIP üyeler rahatlıkla küfür edebiliyor,
- Reklam denemesi yaptım "Ucpinar.nitrado.net" diye rahatlıkla reklam verilebiliyor, geliştirin,
Dediklerimi dikkate alırsanız, sizin açınızdan iyi olucaktır. Hayırlı akşamlar.

En iyi cevaplar
0
Merhaba Burak ve Hüseyin,
Sunucunuz hakkında düşüncelerimi belirtmek istiyorum;
- MAP'larınız gayet güzel ve yeterli,
- Eklenti paketiniz'e baktım da, güzel ama çok fazla renkli. Geliştirebilirsiniz,
- Sunucunuza REHBER almanızı şiddetle tavsiye ediyorum, VIP üyeler rahatlıkla küfür edebiliyor,
- Reklam denemesi yaptım "Ucpinar.nitrado.net" diye rahatlıkla reklam verilebiliyor, geliştirin,
Dediklerimi dikkate alırsanız, sizin açınızdan iyi olucaktır. Hayırlı akşamlar.
Tavsiyen için tesekur ederim Mehmet.

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu serveridemi 1-2 hafta sonra kapatacaksınız hüseyinin açtığı 3 serverda oynadım 1-2 hafta sonra kapandı hepside arkadaşlarım VİP aldı ertesi gün server yoktu (amacım konuyu baltalamak değil sadece doğruları söylüyorum ve serverin 1-2 hafta sonra kapanmayacağından emin olmak istiyorum) bu arada buildlerinizi beğendim emek verilmiş bi server

KokusmusKlavye

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu serveridemi 1-2 hafta sonra kapatacaksınız hüseyinin açtığı 3 serverda oynadım 1-2 hafta sonra kapandı hepside arkadaşlarım VİP aldı ertesi gün server yoktu (amacım konuyu baltalamak değil sadece doğruları söylüyorum ve serverin 1-2 hafta sonra kapanmayacağından emin olmak istiyorum) bu arada buildlerinizi beğendim emek verilmiş bi server
server açılalı 4 ay oldu yazdıkların mantıksız

En iyi cevaplar
0
Sen Merak Etme Sunucumuz Artık Herzaman Acık. Yorumunuz İçin Tesekurler.

Güzel bir Hafta Sonu Geçiyor...