YigitSupra
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
asd
Son düzenleme:
Tavsiyemiz elbet minecraftın orjinal sitesinden yanadır lakin o parayı vermeyipte premium alabileceğiniz güzel siteler mevcut.
10TL - 15TL ye alabileceğin premiumların zaten isim değişme özelliği mevcut olduğu için banlanma gibi durumları isiminizi değiştirerek atlatabilirsiniz.
örnek ben; premium sitelerinden aldım 1,5 sene oluyor hala kullanıyorum memnunum.
Aldığım site üzerinde Ban gibi durumlar yaşamadım üstelik arkadaşlarımı da yönlendirdim onlar da böyle bı durum yaşamadı ya biz çok şanslıyız ya da site güvenli.Ben Premium sunuculardan banlanmaktan bahsetmiştim, crack sunuculara girmek için neden Premium alasın zaten, Premium sunucularda da isme değil UUID'ye yani direk hesaba ban atılır atılınca, yani isim değiştirerek aşamazsın. Yukarıda dediğim gibi şansa bağlı olarak bazen hesabın gerçek sahibi farkediyor değiştiriyor şifreyi vb., bazen ise uzun süre kullanabiliyorsun.
Fakat iki durumda da orijinal sitesinden aldığında hesabın her şeyi sana ait olmuş oluyor, her şey de özgür, daha rahat oluyorsun. Sürekli tedirgin olmuyorsun.
Aldığım site üzerinde Ban gibi durumlar yaşamadım üstelik arkadaşlarımı da yönlendirdim onlar da böyle bı durum yaşamadı ya biz çok şanslıyız ya da site güvenli.
okuma yazmanız var değil mi ? "ya biz çok şanslıyız ya da site güvenli." cümlesinden bunu mu anladınız. Bu sadece tercih meselesi 150tl vermek istemeyenler için ideal bir seçim premium siteleri.Güvenli nasıl oluyor bana söyler misin? 150 TL'ye alıp size 3 TL'ye satıyorlar güvenli mi oluyor? Ya da 150 TL'ye alan adam oyunu bırakırken 3 TL'ye falan mı satıyor o tür sitelere? Bu tür siteler de başka bir yerden alıp size satıyor, yoksa nasıl kar edecekler? Mojang'da mı çalışıyorlar, "heçker" mi bu arkadaşlar?
İsim değiştirerek banı kaldırabilirsin dediğin için UUID'ye ban atıldığını söylemiştim ama sitelere gözün kapalı güvenli diyeceğini sanmıyordum.![]()
okuma yazmanız var değil mi ? "ya biz çok şanslıyız ya da site güvenli." cümlesinden bunu mu anladınız. Bu sadece tercih meselesi 150tl vermek istemeyenler için ideal bir seçim premium siteleri.
hayır, bu konuda çok şanslı olanlar da var. "Site %100 güvenli demedim." 150tl vermek istemiyorsan 10tl verirsin ismini,skinini vs. değiştirirsin. Premiumu alan arkadaşlarım arasından hiçkimse bir sunucudan banlı değil, müşteri no'nuzu sakladığınız taktirde şifresi değiştirilme,ban gibi durumlarda yeni premium u ücretsiz olarak veriyorlar.
Zamanında orijinalini aldığım minecraft premiumumun giriş bilgilerini unuttuğum için (2 sene oyunu bırakmamdan kaynaklı) yeniden almaya gerek duymadım ve yenisini de buradan aldım premiumumu nereden alacağım bence sizi ilgilendirmiyor. Yapımcıların emeğini zamanında verdim. Oyunları crack oynmaya merakım yok zaten.email değişmeyen hesaplar da isim değiştirdiğin anda Premium'un gitme şansı artacaktır, sahibinin emailine bildirim gider isim değiştirildi diye.
bu siteler hesapları nereden alıyor/buluyor peki? ücretsiz alıyor/buluyorlar ise siz boşuna para veriyorsunuz, para verip alıyorlarsa da bir şekilde kar etmeleri gerektiği için size daha pahalıya satmaları gerek. hesap banlı çıkma gitme durumlarında yeni hesap veriyorlar diyorsunuz, demek ki yeni hesap verebilecek kadar bir karları var veya hesapları ücretsiz alıyorlar.
her şekilde de yukarıda da dediğim gibi, siz bu oyunda sunucu açıp oradan para kazanıyor iseniz, bu oyunu oynarken eğleniyor iseniz, bu oyunun geliştiricilerinin de hakkını verip orijinal Premium alacaksınız.
Paranız yetmiyor ise crack oynayın, demo oynayın o beni alakadar etmez, ama Premium sunuculara gireceğim, illa skini mi değiştireceğim diyor iseniz tavsiyem orijinal Premium almanız. Paranız yok ise veya yetmiyor ise de premium sunuculara girmeyi verin, skin değiştirmeyi verin, bu hayatın her yerinde böyledir paran yok ise bazı "lüks"lerden vazgeçersin, ihtiyaç değil ya sonuçta oyun oynuyorsun.
Zamanında orijinalini aldığım minecraft premiumumun giriş bilgilerini unuttuğum için (2 sene oyunu bırakmamdan kaynaklı) yeniden almaya gerek duymadım ve yenisini de buradan aldım premiumumu nereden alacağım bence sizi ilgilendirmiyor. Yapımcıların emeğini zamanında verdim. Oyunları crack oynmaya merakım yok zaten.
Ömür boyu demişsinizki hoş şunun şurasında 2 sene sonra hayata atılıyorum, "Ömür boyu" hayatımı bu oyunlarla geçirecek halim yok ya.
Bu arada insanların tercihleri de sizi ilgilendirmez onu da söyliyeyim de.
Ömür boyu demişsinizki hoş şunun şurasında 2 sene sonra hayata atılıyorum, "Ömür boyu" hayatımı bu oyunlarla geçirecek halim yok ya.
Zamanında orijinalini aldığım minecraft premiumumun giriş bilgilerini unuttuğum için (2 sene oyunu bırakmamdan kaynaklı) yeniden almaya gerek duymadım
Oyunları crack oynmaya merakım yok zaten.
Bu arada insanların tercihleri de sizi ilgilendirmez onu da söyliyeyim de.
Ha bir de yeni tanıştığınız insanlara karşı üslubunuz böyle mi ?Kesinlikle aldığına ve unuttuğuna şu an inandım bak.