Elbette daha ucuza satan bazı siteler var fakat bunları kullanmanızı önermiyorum. Orijinal almak her zaman iyidir ama ucuz yerden almak istiyorsanız, bu işin biraz şansa kaldığını söyleyebilirim. Kimisi ucuza alıp yıllarca kullanıyor kimisi aldıktan 1 gün sonra hesaba giremiyor. Örnek olarak ben Plati diye bir siteden 2 TL'ye almıştım ve 1 yılı aşkın bir süredir kullanıyorum.
Sana tavsiyem gerçekten çok ucuza satan bir yer bulursanız (illaki paketler halinde satıyorlardır) en düşük paketi almanızdır. Tabii hesap tamamen bana ait olsun diyorsanız orası ayrı.
ggpremden almanızı öneririm plati.ru'da iyidir fakat hesabınız çalınırsa fln teknik destek yok. GGPrem'in iyi bir desteği var tek sıkıntıları şu sahte indirimleri :/
Furkan2056 adlı arkadaşımızın yazdığı gibi bazı sitelerde teknik destek olmaması gibi bir sorun olabiliyor. Yani biraz dikkatli olmak lazım alırken. Bu gibi durumları yaşamamak için satın almadan önce sitenin iletişim adreslerine bakmak en iyisi, bu sayede bir sorun olduğunda direkt olarak ulaşabilirsiniz.