plati.ru nasıl oluyorsa aşırı ucuz incelemelerine baktım olumlu bulan sayısı çok az. Güvenilir mi bu siteye veya siz satın aldınız mı?bende ggprem öneririm altın paket aldım yaklaşık 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Toptan fln alacağım diyorsan plati.ru'ya göz atabilirsin![]()
ggpremden almanızı öneririm plati.ru'da iyidir fakat hesabınız çalınırsa fln teknik destek yok. GGPrem'in iyi bir desteği var tek sıkıntıları şu sahte indirimleri :/plati.ru nasıl oluyorsa aşırı ucuz incelemelerine baktım olumlu bulan sayısı çok az. Güvenilir mi bu siteye veya siz satın aldınız mı?
Aklıma ggprem.com yattı aslında![]()
Bugün Elmas paket ve Altın paket aldım Elmas paket için destek talebi yolladım fakat altın paketteki e-posta ve şifre ile giriş yaparken hata veriyor "Kullanıcı adı veya şifre hatalı" diye bunun içinde değişim talebi yolladım pek umduğum gibi çıkmadı.ggpremden almanızı öneririm plati.ru'da iyidir fakat hesabınız çalınırsa fln teknik destek yok. GGPrem'in iyi bir desteği var tek sıkıntıları şu sahte indirimleri :/
Benim aldığım dönem gün içinde geri dönüyorlardı discordlarına ulaşırsan belki yardım ederlerBugün Elmas paket ve Altın paket aldım Elmas paket için destek talebi yolladım fakat altın paketteki e-posta ve şifre ile giriş yaparken hata veriyor "Kullanıcı adı veya şifre hatalı" diye bunun içinde değişim talebi yolladım pek umduğum gibi çıkmadı.
Orijinal Launcher kullanıyorum.
Plati'den 3-4 sene önce 5 adet premium almıştım, 50 kuruş falandı tanesiplati.ru nasıl oluyorsa aşırı ucuz incelemelerine baktım olumlu bulan sayısı çok az. Güvenilir mi bu siteye veya siz satın aldınız mı?
Aklıma ggprem.com yattı aslında![]()
Furkan2056 adlı arkadaşımızın yazdığı gibi bazı sitelerde teknik destek olmaması gibi bir sorun olabiliyor. Yani biraz dikkatli olmak lazım alırken. Bu gibi durumları yaşamamak için satın almadan önce sitenin iletişim adreslerine bakmak en iyisi, bu sayede bir sorun olduğunda direkt olarak ulaşabilirsiniz.ggpremden almanızı öneririm plati.ru'da iyidir fakat hesabınız çalınırsa fln teknik destek yok. GGPrem'in iyi bir desteği var tek sıkıntıları şu sahte indirimleri :/