Ücret Ödemeden Premium sahibi olma tabii ki ÇEKİLİŞLE :D Katılın laooo :D

Ömercan_54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Kanalımızda Minecraft Premium Çekilişi Vardır İsteyen katılabilir ŞArtlar videoda Belirtilmiştir.
VİDEO:

LG-Anılcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok abone kazandırmak için kullanılan MCSG gibi sunucularda banlanan hesapları dağıtıyorsunuz . Hiç Gift Code dağıtan kanal görmedim (500 Abone altı için) .

LG-Anılcan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşı tanımıyorum ancak bu şekilde bir genelleme yapman çok yanlış. Belki de arkadaş abone sayısını arttırmak ve adını duyurmak için gerçek Gift Code dağıtıyor olabilir, ancak bilemeyiz. Bu şekilde bir genelleme yapmazsan bence arkadaş daha hoş karşılardı :).
Emin değilim . Ama Premium Account dağıtıyorsa " BAN " lı olabilir anlamında söylemiştim .

Leaf Gaming - Anılcan

Ömercan_54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Emin değilim . Ama Premium Account dağıtıyorsa " BAN " lı olabilir anlamında söylemiştim .

Leaf Gaming - Anılcan
Hiçbir swde Özellikle mcsg'de banı yok bunu bi açıklığa kavuşturalım
2.de Ben Arkadaşlarımın kullandığı hesapları Dağıtıyorum Oyuu bıraktılar Hepside ücret Ödenerek alınmış hesaplardır Kullanılmadığı için Çekilişe verdim bunu bil lütfen[DOUBLEPOST=1417619691,1417549568][/DOUBLEPOST]

Leaf Gaming - Anılcan
Anıl abi biraz sert cevap verdiysem özür dilerim ama Minecraft Hesabı cidden gerçek :) :)