Ücretisiz .desi Domain

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar daha yeni ortaya çıkan alpnames promosyonundan bahsedeceğim.

Alabileceğiniz link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kupon Kodu:
HOLI2016

İstediğiniz domaini seçip satın ala tıklayın sonra kupon kodunu yazıp uygulayın.
kayıt olup ücretisiz alabilirsiniz sonra

Not: sınırlı sayıdadır.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey diyeceğim bu ne halta yarıyor birisi açıklasın işime yarayacak bir şeyse alırım :hmm:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Ücretsiz 1 yıllık verdiğine göre, bu işte bir şeker vardır. Gerçi .desi yıllık 2.99 dolar denilmiş, tanıtım amaçlıda olabilir. Kod için teşekkürler @Berk .

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey diyeceğim bu ne halta yarıyor birisi açıklasın işime yarayacak bir şeyse alırım :hmm:
Normalde para ile satılan bir şey indirim kuponu ile beleş oluyor

Bu bir domain kendine site açmak için kullanılır hızlıca bahsetmem gerekirse

Google --> domain nedir?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz 1 yıllık verdiğine göre, bu işte bir şeker vardır. Gerçi .desi yıllık 2.99 dolar denilmiş, tanıtım amaçlıda olabilir. Kod için teşekkürler @Berk .
Bu arada bunda bir şey yok ben alpnames kullanıyorum güzel bir firma kampanyaları da iyi .tk gibi değil ...

Önemli değil

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Yey, bu desi çok hoşmuş.

Bir de yakında açacağım sunucum için de mi alsam acaba :C

Tabi onun için yeni hesap falan açmam gerek, uğraşasım da yok :( Aynı hesaptan aynı kuponu kullanmak istediğimde "Coupon Per User Limit Exceeded." diyor :C

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yey, bu desi çok hoşmuş.

Bir de yakında açacağım sunucum için de mi alsam acaba :C

Tabi onun için yeni hesap falan açmam gerek, uğraşasım da yok :( Aynı hesaptan aynı kuponu kullanmak istediğimde "Coupon Per User Limit Exceeded." diyor :C
Bir kez kullanmaya izin veriyor aynı hesapdan hiç değilse sınırsız hesap açabiliyorsu :D