Ücretli çalışacak mimar ekibi aranır

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba öncelikle değerli forum üyeleri :) .

bundan 2 ay önce hapishane sunucusu yapmaya başlamıştım ve bir mimar ekibiyle anlaştık fakat ekip bir süredir benle iletişimi kesti. eklenti paketini 0 dan yaptım fakat ortada harita olmadığı için bir işe yaramıyor

şimdi bu işi yapmak isteyen ekip :
* Harita yapılırken bana gösterecekler
* parayı iş bittikten sonra haritayı beğenirsem vericem !
beğenmezsem haritayı atmazsınız
* haritayı benim dışında kimseyle paylaşmayacaksınız !

Yapacağınız konsept :
içinde hücrelerin ve belli bölgelerin bulunduğu bir hapishane yapacaksınız.
siz yaparken bende yanınızda olursam daha uygun bir harita ortaya çıkar

Bunlar sizin için uygunsa ve yapacağınızı düşünüyorsanız
özelden iletişim bilgilerinizi bana yollayın

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar en iyisini yapıyorsunuz,özel builder tutmak en iyisi bunu yazmak için uğradım fakat başvuran olmamış...
Sunucuda BAŞARILAR!

xOnurAGA

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Skypeni Verirsen Ordan Konuşabiliriz Daha Net...
Skypem:onurReyiz(Real_Star) mavili bir minecraft oyuncusu var abi profili sorarsan Ordan daha iyi iletişime geçebiliriz abi :)
Cevaplarını bekliyorum abi herkese iyi forumlar

Son düzenleme:

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O builder ona o kadar emek vericek ve siz beğenmedim almıyacağım derseniz iptal ediceksiniz. Bende başarılar diliyorum

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kafayla çok yaşamaz kolay gelsin :D
O builder ona o kadar emek vericek ve siz beğenmedim almıyacağım derseniz iptal ediceksiniz. Bende başarılar diliyorum
"* parayı iş bittikten sonra haritayı beğenirsem vericem !"

Bu kafayla başarılar diliyorum

Baştan sağma bir çalışma için neden ödeme yapayım ? . sonuçta yaparken bende yanında olacağım. bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum bu maddenin

parasını siz ödüyormuşsunuz gibi atarlanmayın

Son düzenleme:

OWCNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Baştan sağma bir çalışma için neden ödeme yapayım ? . sonuçta yaparken bende yanında olacağım. bi sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum bu maddenin

parasını siz ödüyormuşsunuz gibi atarlanmayın

İnan sen bu kafayla sunucu aç, ve o sunucuda başarıya imza at. Sunucu için karşılanması gereken bütün ücreti ben karşılayacağım :)
Kimse vereceğin 3-5 kuruş için emirlerine uymak zorunda değil, ki harita tamamlandıktan sonra beğenmeme gibi bi lüxün yok.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnan sen bu kafayla sunucu aç, ve o sunucuda başarıya imza at. Sunucu için karşılanması gereken bütün ücreti ben karşılayacağım :)
Kimse vereceğin 3-5 kuruş için emirlerine uymak zorunda değil, ki harita tamamlandıktan sonra beğenmeme gibi bi lüxün yok.
sana mağzada zorla bir şey satmaya çalıştıkları zaman satın alıyorsundur. sonuçta adam uğraşmış emeği boşa gitmesin diye veriyorsundur parayı

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında okuduklarım yorumlara bakılırsa haklılar gibi. Fakat sende de hak var.
Bir iletişime geçelim istersen. Skype adresim: Mehemtbatur resmim ise yumurtadır.
"sana mağzada zorla bir şey satmaya çalıştıkları zaman satın alıyorsundur. sonuçta adam uğraşmış emeği boşa gitmesin diye veriyorsundur parayı"
artık öyle şeyler azaldı. Ve kendi vpn makinen falan olmassa sunucun büyük olamaz. Bana kızma gerçekleri söylüyorum.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında okuduklarım yorumlara bakılırsa haklılar gibi. Fakat sende de hak var.
Bir iletişime geçelim istersen. Skype adresim: Mehemtbatur resmim ise yumurtadır.
"sana mağzada zorla bir şey satmaya çalıştıkları zaman satın alıyorsundur. sonuçta adam uğraşmış emeği boşa gitmesin diye veriyorsundur parayı"
artık öyle şeyler azaldı. Ve kendi vpn makinen falan olmassa sunucun büyük olamaz. Bana kızma gerçekleri söylüyorum.
kendi vpn makinam olsa bile onu idare edecek interneti nerden bulacağım :)