Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Başlıktan da Anlaşılacağı gibi Sunucuma Lobi Spawnı İstiyorum. Portal Filan Olmıycak Çok Abartı da Olmıycak. Güzel Göze Hitap Eden Bir Harita Olucak ve NPC Yerleri Olucak...Yapabilen Yorum Atabilir mi ?
Merhaba, FuryRS ; İstediğin haritayı detaylıca anlatırsan bir fiyat biçebilirim, ve profesyonel/sorunsuz bir şekilde anlaşabiliriz. PayPal ya da başka alternatifler kullanıyorsan bunu bana bildir.
Portfolyom :
Kesin yaparım yani beni haritalarımı görmediyseniz. araştırabilirsiniz haritalar ve küp sanatı bölümünde olucaktı , eğer bana yaptıracaksanız haritanızı
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.