İstek [ÜCRETLİ]Plugin Paketi Aranıyor

ruzgartan1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minetion Faction server projemiz için plugin paketi aranmaktadır! Hali hazırda profosyonel bir şekilde yapılmış açıksız vereceğimiz paraya deyecek bir plugin paketi istiyorum.Faction plugin paketi olacaktır.Mapları başka profosyonel map yapanlara yaptıracağım.

Vereceğim ücret tek seferlik 200 TL olacaktır. Nedenmi bukadar fazla serveri Facebook,Google Adwords,Forumlarda ücretli reklamlar vs. okadar çok reklamını yapacağız ki
emin olun faction başlayıp kısa bir süre içerisinde hub olacak.

MC_OmerTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Skype Ekleyin: omerfarukmc

Pakette Neler İstediğiniz Hakkında Konuşabiliriz

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Dostum sana şöyle söyleyeyim, bazı kişiler sıradan bir eklenti paketi oluşturup sana verebilir -ön ödeme-. Bu kadar para verdiğin bir pakette ücretli eklenti kullanmamaları durumunda sana yazık olur söyleyeyim ^^

MC_OmerTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum sana şöyle söyleyeyim, bazı kişiler sıradan bir eklenti paketi oluşturup sana verebilir -ön ödeme-. Bu kadar para verdiğin bir pakette ücretli eklenti kullanmamaları durumunda sana yazık olur söyleyeyim ^^
Aynen. Bazıları Parayı Gördüğünde Hemen Atlıyor. Ondan Sonra Saçma Sapan Basit Paketler Yapıp. HerYeri İngilizce Bir Paket Veriyor.

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olaran ne istiyorsunuz? Misal kendimiz mi kod yazmalıyız yoksa var olan eklentileri çevirmeli ve ayarlamalı mıyız? 200 TL bu iş için çok fazla. Sonuçta Essentials'ı çevireceksin, diğer gerekli eklentileri hal edeceksin.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum Bence Hiç Uğraşma Adamlar İnternetten Paket Bulup Veriyorlar Çok Böyle Vakalar :/

Emir_PromiseCraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
iNTERNETTEN Krofessional plugin paketi yazarsan en iyi şekilde ucuz,güvenilir ve kaliteli bir paket alabilirsin

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kendinizin hazırlaması daha iyi olur.

ruzgartan1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstediğim şöyle bir şey internetten bulduğunuz pluginleri ekleyip yapabilirsiniz paketi içinde diğer sunculardan ayıran kendinize has pluginlerde olsun uyarlı hatasız bugsuz olsun böyle bir şey varsa elinizde Ö.m atabilirsiniz

ZenciBen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben sana kendi sunucumun paketini verebilirim araştırmak istiyorsan NovaCraftTR.nitrado.net

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Yardımcı olabilirim.Skype donlupatron.