[ÜCRETLİ] Sunucum İçin Kredi Ekleme Vip satın almalı Script Yaptırmak istiyorum

2AdamTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba ,
Ben 2 Adam Youtube Kanalından Gökhan
Kanalımı Belki Görmüşsünüz veya hiç göremmiş olabilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Benim sunucum 16 GB ve Günlük 150 kişi alıyor.
Sunucum için hazır script tema admin panelli ve türkçe ( hatasız ) istiyorum
domain'im var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bana 1 gün içersin yapabilecek ve destek verecek gönüllü kişileri yorumda bekliyorum
Teşekkürler...

Lütfen Biri yardım etsin ...

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya düzenledin ya ben yanlış okudum kusura bakma :D skype: leader-os ekle yardımcı olayım
Dostum senin sorunun ne? sattigin scripti senden 50 tlye satın aldığım halde.
Bana gelip de izinsiz kullanamasin hacklendi diye saldiri yapmanin amaci nedir? sonrada can küfür ediyor.
50 tlye verip almadik mi senden? 2 tane rar dosyasi atmadin mi? htacces dosyasını düzeltmedik mi?

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum senin sorunun ne? sattigin scripti senden 50 tlye satın aldığım halde.
Bana gelip de izinsiz kullanamasin hacklendi diye saldiri yapmanin amaci nedir? sonrada can küfür ediyor.
50 tlye verip almadik mi senden? 2 tane rar dosyasi atmadin mi? htacces dosyasını düzeltmedik mi?
Bu tür şeyler burdan konuşulmaz özele gel.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
tamamdır teşekkürler.
Dostum bu arkadaşi tavsiye etmiyorum gerçekten. adam bana 50 tlye aldigim scripti emegimle aldığım
Sonra da giriyorum websiteme leader-os hacklendi yaziyor arkadaşin amacini çözemedim.
Onu da geç v2 versionunu satin aldigimdan beri millet bug tespit edip saldiriyor ben buna mi 50 tlye verdim?
Şikayetçiyim arkadaş.

Bu tür şeyler burdan konuşulmaz özele gel.
Dostum skype den yaziyorum cevap vermiyorsun. özelden yaziyorum cevap vermiyorsun.
Onu da geç . v2 senden aldigimda ikimizde mutluyduk. şimdi sunucu websitemi çökertmisin. bide üstüne
Geçen saldirmisin yine. scriptin bug dolu dostum ben bunun için almadim 50 tlye aldigima dair kanitlarim da mevcut.
Özelde görüşelim.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğin yere gidebilirsin. Bana özelden küfür edip engelleyen birine bunları az bile yaptım. Adam akıllı gelip konuşup özür dilemen yerine burda hala laga luga yapıyosun. Adam akıllı gelip özür dilemediğin sürece yakanı bırakmam

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İstediğin yere gidebilirsin. Bana özelden küfür edip engelleyen birine bunları az bile yaptım. Adam akıllı gelip konuşup özür dilemen yerine burda hala laga luga yapıyosun. Adam akıllı gelip özür dilemediğin sürece yakanı bırakmam
Neden bahsediyorsun sen? skype de bugün sana sövmem doğal sabah sunucu websitemi çökertmisin arkadaşim.
Peşii birakmam diyor utanmadan parayi alinca mi iş işten geçti?
Özelde söyledigimi tekrar ediyorum
Dostum insani hasta edersiniz ya vallahi bak.
Senden scripti aldim da sen bana htaccess dosyasini düzenleyip teker teker atmadin mi?
2 Rar dosya atmadin mi şimdi websiteyi çökertmisin . üstüne geçen de saldirmisin. bak kardeş
Dürüstçe söyliyorum senden scripti adam akilli deneyimli biri oldugun için aldim .
Ama bu kadar zararını görücegimi tehmin etmezdim. onu da geç adam gitmiş benim parayla aldigim scripti
Spigot da bedavaya dağitmiş ben ne anladim bu işten parami iade edersen sevinirim veya farkli scriptini teslim etmeni istiyorum.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bana küfür edip engelleyen sensin ve bana mesaj falan atmadın skypedan atıyosanda boşa atıyosundur çünki beni engelledin.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gelyiorum skypene.

Kardeşim bana küfür edip engelleyen sensin ve bana mesaj falan atmadın skypedan atıyosanda boşa atıyosundur çünki beni engelledin.
Ben seni engellemedim hatta hala duyurun duruyor.
Leader os v2 scripti izinsiz kullananlar .. yazmsini geliyorum skypeye.

can258

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yaz hadi bekliyorum
tamamdır teşekkürler.
Arkadaşim tavsiye etmiyorum bu elemanı 50 tlyi cebine indirdi ve bana yeni script vericem diyip
Engelledi kandirdi ssler mevcut istenirse ssleri sunabilirim. yakinda konu açiçagim bununla ilgili kendisi
Büyük bir dolandiricidir. sattigi scripte saldiri düzenleyip üstüne bedava dağitarak hak yiyendir..
Bana buglu ve açik li bir website scripti satti ve şimdide sorunlarimi çözmiyor alma kardeşim bundan bişi kimseye tavsiye etmiyorum

MaxiiS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Yaklaşık 150-250 TL civarı para verirsen sana özel açıksız tam yetki panel + TR Bursa lokasyonlu limitsiz cpanel hosting sağlayabilirim. Bu arada hosting'i istemiyorsan 175-200 TL civarı para vermen gerekicektir! 1 Yıl hosting sağlayacağım için 250 dedim. 50 TL 1 Yıl hosting. Neyse alıcaksan öm atarak bildir görüşelim..

Saygılarımla.