Flap
rubiconnetwork.keyubu.com
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Merhaba ismini şuanda belirteyemeceğim bir 3d sandbox bilgisayar oyunu yapmaktayız. Oyunda oyuncular kendi dünyalarını inşaa edebilir ve başkalarının dünyalarına girebilirler ayrıca kendilerinin oyunu hostlaması gerekmemektedir. Oyun Robloxa benzer olmakla beraber kendi geliştirdiğimiz ve oyun dünyasına gelebilecek yenilikleri test edebilceğimiz bir oyundur. Ekibe katılmak isteyenler özel mesaj atsınlar.
Oyunun geliştirilmesi benim tarafımdan ve web tasarımda benim tarafımdan yapılacaktır ancak web development(Php vs.) konusunda fazla bilgim olmadığından yardımcı olan arkadaş aranmaktadır.
Not: direkt ödeme almazsınız scripti bize verirken reklam gelirlerini alırsınız sadece ayrıca oyunda satılan üyeliklerin %40'ından da alabilirsiniz.
Oyun şuanda sadece Türkiye,ortadoğu ve rusyada çıkış yapılması planlanmaktadır.
İsim vermeme sebebimiz ise henzüz domaini almamış bulunmamızdır. Kaptırmak istemediğimden satın aldıktan sonra konuyu güncellerim.
Oyunun geliştirilmesi benim tarafımdan ve web tasarımda benim tarafımdan yapılacaktır ancak web development(Php vs.) konusunda fazla bilgim olmadığından yardımcı olan arkadaş aranmaktadır.
Not: direkt ödeme almazsınız scripti bize verirken reklam gelirlerini alırsınız sadece ayrıca oyunda satılan üyeliklerin %40'ından da alabilirsiniz.
Oyun şuanda sadece Türkiye,ortadoğu ve rusyada çıkış yapılması planlanmaktadır.
İsim vermeme sebebimiz ise henzüz domaini almamış bulunmamızdır. Kaptırmak istemediğimden satın aldıktan sonra konuyu güncellerim.