ÜCRETSİZ | 1.7.X / 1.8.X /crash SORUNU ÇÖZÜMÜ!

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba tabiiki yine Betacraft farkıyla :)
Bunu zaten Nish951 paylaşmıştı fakat farklı bir konu için paylaşmıştı.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şu an bulunan craftbukkit.jar 'ı silin ve indirdiğiniz jarın adını craftbukkit yapın ve eskisinin yerine koyun sunucunuza restart atın sorun çözülecektir!
PAYLAŞILDIYSA ÖNCEDEN ÖZÜR DİLERİM

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış. Hub server olanlar ne olcak ?
Bütün sunucularına kuracaklar?

Burası reklam alanı değil başka yere alalım insanlar yararlansın diye paylaştım 0 BUG vardır bunuda unutma

@caandalek yeni crashı engelliyor mu
evet engelliyor

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Geride Kalmışım Galiba Hangi Devirden Beri Çözümler Parayla Satılıyor :)

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0
Bütün sunucularına kuracaklar?

Burası reklam alanı değil başka yere alalım insanlar yararlansın diye paylaştım 0 BUG vardır bunuda unutma

evet engelliyor
Dostum çok bilmişlik taslama istersen. Biz gerekli düzenlemesini çoktan yaptık yapımcılarına mail atalı 1 haftayı geçti gerekli kodlama hatalarını bildirdik.
Fakat var olan /crash olayı malesef bungeecord u da etkiliyor.

Ben Geride Kalmışım Galiba Hangi Devirden Beri Çözümler Parayla Satılıyor :)
dostum istersen buyur indir tüm classları teker teker kontrol et 0 dan class yaz entegre et problemli kodlamaları düzelt sonra çalıştır bize bedavaya sun. ha unutma paket veri transfer biçimini de değiştiriceksin ona göre :)

successed

En iyi cevaplar
0
Bırak Ahmet gözünü seveyim, link veriyorsun ilk başta ücretsiz yapıyorsun. Sonra'dan gelen yorumlar yüzünden ücretli yapıyorsun :(
Yani dostum adam neredeyse küfür edecek bana çözdük bedavaya dağıtıyoruz diye napayım bende öyle yaptım ücrette ücret degil zaten 30 cent

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum çok bilmişlik taslama istersen. Biz gerekli düzenlemesini çoktan yaptık yapımcılarına mail atalı 1 haftayı geçti gerekli kodlama hatalarını bildirdik.
Fakat var olan /crash olayı malesef bungeecord u da etkiliyor.

dostum istersen buyur indir tüm classları teker teker kontrol et 0 dan class yaz entegre et problemli kodlamaları düzelt sonra çalıştır bize bedavaya sun. ha unutma paket veri transfer biçimini de değiştiriceksin ona göre :)
Ben "Hepsini Yaparım Daha İyisi Olur Ve Bedavayada Sunarım" Falan Demedim Pardon Ama :D.Şu "ÜCRETSİZ" Yazısı Dikkatimi Çekti.Yani Hayatım Boyunca Hiçbir Crash Çözümünün Parayla Satıldığını Görmedim Biraz Garipsedim Orda :D

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yani dostum adam neredeyse küfür edecek bana çözdük bedavaya dağıtıyoruz diye napayım bende öyle yaptım ücrette ücret degil zaten 30 cent
Bende oda yok kii alayım, bırak laf etsinler sende Dosya TC felan böyle yerler'e koysan link'i olmaz mı? Ama hiç bi' önemi kalmadı, yinede sağol. Furkan arkadaşımız paylaşmış, iyi etmiş.

BETACRAFT :)

successed

En iyi cevaplar
0
Ben "Hepsini Yaparım Daha İyisi Olur Ve Bedavayada Sunarım" Falan Demedim Pardon Ama :D.Şu "ÜCRETSİZ" Yazısı Dikkatimi Çekti.Yani Hayatım Boyunca Hiçbir Crash Çözümünün Parayla Satıldığını Görmedim Biraz Garipsedim Orda :D
Anladım dostum kusura bakma fakat arkadaş konuyu bana ithaben yani ben aynı mantıgı sunup ücretli olarak 30cent e satıyorum zannediyor ondan dolayı böyle bir başlık koymuş sanırım. fakat yaptıgımız emeğin farkında degil bir ayıp yapmış oldu oda kendince haklı tabikide fazla yorum yapmamak lazım herkezin işi görüldüyse ne mutlu.

Bende oda yok kii alayım, bırak laf etsinler sende Dosya TC felan böyle yerler'e koysan link'i olmaz mı? Ama hiç bi' önemi kalmadı, yinede sağol. Furkan arkadaşımız paylaşmış, iyi etmiş.

BETACRAFT :)
Tabi canım tabi 2 gün sonra yazarsın skypeden server herkezi oyundan atıyor diye :)