Ben yapmak isterim. Ama benim kafa yapım yönetim yöneticilik ve oyun la başlıyor build benim tarzım değilki1- internetten build videoları izle
2- Build tarzlarını ezberle
3- Detayları ezberle
4- Taklit et, videoya bakarak aynısını yap
5- internetten görselleri minecraftta inşa etmeye çalış
6- üşenme xD
Bu kadar basit build yapmak 1 haftada inşa edersin devasa bi köy tabi gerçekten yapmak istiyosan
insanlar makine değil ki bişeyi yapamayasın. Tek yapman gereken bunuda öğrenmekBen yapmak isterim. Ama benim kafa yapım yönetim yöneticilik ve oyun la başlıyor build benim tarzım değilki![]()
OlmiyirBence bir denemelisin dedikleri gibi videolarını izle ve öğrenmeye çalış.
olmama gibi bi şansı yokki sana attığım videoda adamın yaptığının aynısını taklit ediceksin adam 10 blok koydu ya videoyu durdur sende 10 blok koy öyle öyle bitene kadar tekrar et ben ekrani ikiye bölüp yapıyorum daha hızlı oluyorOlmiyir![]()
Bir evin içine halı ser tamam işte :/ (O ev ya Rus yada Türk evidir %100)
... What ? ._.Ücretsiz ricaÜcretsiz soru sorulur, istekte bulunulur
Köyün içine de bilo ağa koyun bir tane citizens ile karşısında tarla olsun orada da çalışan aileler olsun.
Güzel troll teşekkürlerbenim mobilde vardı böyle bir şeyLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.tam bitmeden bırakmıştım ama al bakalım