ÜCRETSİZ | Çakma Lobi Plugin Paketi V1

xOrcun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ön Söz
Selam değerli forum arkadaşlarım,
Sizler için çakma lobi plugin paketi yaptım ve sizlere ücretsiz bir şekilde teslim ediyorum.

Sunucu isimlerini nereden değiştirebilirim?

Aşağıdaki adımları teker teker yapınız ve sunucu ismini &3Leader &fNetwork aratarak kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

"plugins/authme/messages/messages_tr.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/essentials/messages_tr.properties" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/Skript/scripts/cakmalobi.sk" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
Extra olarak cakmalobi.sk içerisindeki 94 satırda olan lobby olan kısmı bungeecord da hangi sunucuya yönlendirmek isteğiniz sunucu adını yazınız.
"plugins/TAB/config.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.

Spawn 1.png

Spawn 2.png

Not: Map alıntıdır.
giris ve hosgeldin mesajı.png
Tab.png

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Suveris

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Küçük sunucularda kullanılabilecek tatlı bir paket olmuş. Yeni başlayanlar için ideal. Ellerinize sağlık.

leonixpowetr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0

Ön Söz
Selam değerli forum arkadaşlarım,
Sizler için çakma lobi plugin paketi yaptım ve sizlere ücretsiz bir şekilde teslim ediyorum.

Sunucu isimlerini nereden değiştirebilirim?

Aşağıdaki adımları teker teker yapınız ve sunucu ismini &3Leader &fNetwork aratarak kolay bir şekilde değiştirebilirsiniz.

"plugins/authme/messages/messages_tr.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/essentials/messages_tr.properties" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
"plugins/Skript/scripts/cakmalobi.sk" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.
Extra olarak cakmalobi.sk içerisindeki 94 satırda olan lobby olan kısmı bungeecord da hangi sunucuya yönlendirmek isteğiniz sunucu adını yazınız.
"plugins/TAB/config.yml" kısmında sunucu isimlerini değiştirebilirsiniz.

nasıl indirebilirim