Ücretsiz Gift Code Çekilişi

Sqartacus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
satar 2 tane alır :p lol alan olsa kim yapmaz :p :D bizim gibi ezikler beleş acc. peşinde koşanlar oldukdan sonra :D
yha planet de dolanıyom chatdeyim adamın biri beni serverına çağırdı giriyim dedim denedim preimium acc yoksa gelme dedi :D:D:D:D adamlar almanlar gibi katı kurallı
beyler bayanlar emeğe saygı!!

Son düzenleme:

Sqartacus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
abi okurken bi tane daha.... !!Aha adam 2. almış diye düşündüm :D peki yha premium acc u olan insanlar neolacak?=

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ne yapayım ki :D
acaba ona da mı katılsam :D[DOUBLEPOST=1390253714,1390253278][/DOUBLEPOST]
Uyanık bir arkadaş Prospektt diye üyelik açmış

https://forum.gamer.com.tr/uyeler/prospekkt.10264725/

ve mesaj attı. Ben de hemen kandım ve gönderdim fakat 2-3 saniye sonra mesajı düzenledim. Lütfen kullanıcıya IP ban atılsın!

Yöneticiler : @BONANZA @ByLike77 @tekno 51 @CmJustice @Shadow.
Bu benim hesap değil bilginize o adam kimse omgBu da neüy!?sas

Sqartacus

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Katılamazsın da Skin ile ilgili konunu okudum.
Atatürk,Herkül,Joker,Batman,Süperman,Spiderman, Hunter yada okcu türleri gibi birçok skin var acaba gerçekden değiştirip değiştirip girmek zevkli oluyor mudur? :D

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
birisi benim hesabımın ismini kullanarak hesap açmış,inanmazsanız admine sorun IP'ye bakarlar,hem şunu söyleyin bana arkadaşlar,eğer hesap açsaydım multi'den banlanırdım bnde :|

Tamam sorun yok. Tesadüftür ayni isim bende bi kere denk gelmistim baska bi forumda :D

Poizoom

Marangoz
En iyi cevaplar
0
birisi benim hesabımın ismini kullanarak hesap açmış,inanmazsanız admine sorun IP'ye bakarlar,hem şunu söyleyin bana arkadaşlar,eğer hesap açsaydım multi'den banlanırdım bnde :|
Zaten arkadaş %100 suçsuz. Diğer "akıllı" arkadaşımız çekiliş bittiikten sonra Prospektt diye bir üyelik açmış ve benden gift code'u vermemi istiyor.