28benzersizoyuncu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
SİZLERDEN TEK İSTEĞİM BUNUN KARŞILIĞINDA KANALINIZDA BENİM KANALIMI KARTLARA EKLEMENİZ YANİ İNTRO VİDEOSUNDA KANALI TANITMANIZ BİR ŞEKİLDE BAŞKA BİR RİCAM YOK 
ÖRNEK !
ÖRNEK !
Burda gelipde ücretsiz kişiye özel intro yapamam ama şu hazırları bile kullanmak için programlar gerekiyor ve herkes bunu indirip kullanmak istemiyor ben burda kendim zamanında zorlandığım için yapamadım, yapanlar da para istedi şimdi bende isteyene ücretsiz bi şekilde yapıyorum ne bu asi tavır ?neden senden alsınlar? diğer milyar tane ücretsiz indirilen introlardan farkı ne?
Elimde bir tane hazır template var yapabilirimEkleyebilirim :/
Minecraft animasyonlu intro yapabilirmisin ?
Animasyonu güzel kardeşim ama şimdi herkese kendi emeğimle birşeyler çıkarmaya kalkarsam bana vakit kalmaz kardeşimGüzelliğine bağlı.Fakat kendi emeğinle yapmanı isterim.
Attım hocamSen bilirsin.Ama kendi emeğinle yaparsan ileride güzel başarılar elde edebilirsin.
PM Atabilirmisin ?
Sende isteyen kişilere o zaman yardımcı ol kardeşim bunu burda bu şekilde demen ne işe yarıyor ?o örneği ben sony vegasta beleşe yaparım
Sende isteyen kişilere o zaman yardımcı ol kardeşim bunu burda bu şekilde demen ne işe yarıyor ?
diyorumki kendi kendilerine yapabilirlerSende isteyen kişilere o zaman yardımcı ol kardeşim bunu burda bu şekilde demen ne işe yarıyor ?