[ÜCRETSİZ] Minecraft Facebook Header + PSD

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhabalar sizler için hazırladığım ücretsiz facebook header.
Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Basit fakat kullanışlı belli zaman aralıklarıyla devamı gelicektir.
NOT : Efects Grubunu Ellemeyiniz. ! ! !

Download & Virus Total Link ( Resimlerin Üzerine Tıklayınız )

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam dostum, bu tür şeyler paylaşman güzel bir davranış, ufak tefek tipografı veya buna benzer hataların var ve kendini geliştirerek güzel yerlere gelme ihtimalinin oldugunu düşünüyorum. Öncelikle o sağ ve solda ki karakterler akışı tamamen bozmuşlar, ayrıca yeşil kontur'u da kaldır, facebook ve youtube icon ve yazılarınıda seçip ctrl+t + shift'ten biraz küçültüm en aşağıya yapıştırmak yerine biraz daha yukrıya taşı. Ayrıca yourname yazısının ıtalic olmasıda biraz sıkıntı olmus, onu normal olarak dene ve arkaplanına farklı textureler denemeyi unutma. Belki bu düzenlemeler ile güzel olabilir. Kolay gelsin.

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum ben bunu buraya beni eleştirmen için atmadım zaten oraya basit yazdım profesyonel birşeyler için öncellikle satıcılık almam gerek.
Kendinde tasarımcı olduğun için beni eleştirmeye çalışıp küçük düşürmeye çalışıyorsun ne kadar profesyonel çalıştığımı gösterebilirim o yeşil kontur ise psd yok yani indirmediğin anlaşılıyor birdaha bana yorum atmazsan sevinirim iyi günler.
Buraya gelip iyilikle karşılayıp altan altan laf sokunca iyi bir forum kullanıcısı olmuyorsun.

Douglad

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum ben bunu buraya beni eleştirmen için atmadım zaten oraya basit yazdım profesyonel birşeyler için öncellikle satıcılık almam gerek.
Kendinde tasarımcı olduğun için beni eleştirmeye çalışıp küçük düşürmeye çalışıyorsun ne kadar profesyonel çalıştığımı gösterebilirim o yeşil kontur ise psd yok yani indirmediğin anlaşılıyor birdaha bana yorum atmazsan sevinirim iyi günler.
Buraya gelip iyilikle karşılayıp altan altan laf sokunca iyi bir forum kullanıcısı olmuyorsun.
Dostum Sen böyle kişileri takma forumda kaç kere takip ettim. hep diğer tasarımcılara karşı bi aşağılamalar falan neyse skyptada konuştuğumda öyleydi.
RPG sunucum için çizdiğin logo müthişti teşekkür ederim fakat sunucu kapandı yapacak bir şey yok.

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum Sen böyle kişileri takma forumda kaç kere takip ettim. hep diğer tasarımcılara karşı bi aşağılamalar falan neyse skyptada konuştuğumda öyleydi.
RPG sunucum için çizdiğin logo müthişti teşekkür ederim fakat sunucu kapandı yapacak bir şey yok.
Neyse Konuyu kapatalım sendemi buradaydın :D konu kötü yerlere gitmesin.

HGSquire

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz ciddi misiniz? Ben kötü bir şey veya hakaret etmedim ki öneri verdim, sonuçta eleştirilmeyeceksen bu işi yapmayacaksın arkadaşım, ben her açtıgım ücretsiz konularda denmeyen kalmadı, hakaret dahi edildi sesimi çıkartmadım, gelipte sana şunları yapıp düzeltirsen daha güzel olur dedim diye yanlış bir kullanıcı mı oldum ? Ciddi olamazsınız ya :D Yok birde küçük düşürmeye çalışıyorsun diyorsun, insan gibi gelipte öneri veriyorum, grafikerlikte kıskanç olan insanlar zaten başarılı olamaz, ben insan gibi gelipte sana öneri veriyorsam sende teşekkürler, gerek yok gibi yorum yapabilirsin. Gelipte küçük düşürmeye çalışıyorsun demek ne arkadaşım ?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Daha güzel ücretsiz içerikler var ve yapanlar var (@HGSquire bunun güzel bir örneği).
Centilmence -çok centilmence- bir davranış ama biraz daha güzel işler çıkartılabilir.
Bence kendini çok geliştirebilirsin. Sonuçta Photoshop zor bir şey değil.

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Tamam yeter konu başka yerlere gidiyor kapatlım konuyu. Kolay gelsin.

Birden öyle yorumlar gelince kızdım biraz kusura bakmayın.

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Emeğine sağlık kardeşim.Laf atanları takmayacaksın , kendi yolunda ilerleyeceksin ve iyi yerlere geleceğinden eminim.

AtomyTR

Atomart - En büyük Discord Türk Sanat topluluğu.
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Ruh hali
Gayet güzel olmuş tebrikler.Bi ara senle ortak banner yapalım =D

O sana ait olduğunu gösteren yazıyı dahada şekillendir.O yazıyı kaldırıp ben yaptım diyen birçok kişi var.Yazıyı şekillendirip bannere uygun yaparsan.O yazı silinince bannerde çok kötü bir hal alır.O yüzden bannere uygun bir şekilde şekilli yap.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel olmuş tebrikler.Bi ara senle ortak banner yapalım =D

O sana ait olduğunu gösteren yazıyı dahada şekillendir.O yazıyı kaldırıp ben yaptım diyen birçok kişi var.Yazıyı şekillendirip bannere uygun yaparsan.O yazı silinince bannerde çok kötü bir hal alır.O yüzden bannere uygun bir şekilde şekilli yap.

Zaten, forumda onu çalacak düzeyde PS bilen arkadaş çok yok bilen de kendi yapıyor zaten.. Ayrica, hiçbir şekilde çalmayı engekleyemezsin. BackGround ..tool ile kopyalayıp silebilirsin. En kötü ihtimalle pikselleri görecek kadar büyütüp brush ile dahi yapabilirsin..

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Tasarımın arka planı kötü, yeşil çerçeve zaten basbaya renkleri birbirine karıştırmış, resimin içerisine gelirsek yazı kötü yandaki karakterler iyice resimi berbat etmiş.
Resimin içindeki hipnozumsu bir şey olan (yazının arkasındaki) onuda sevmedim.Yanlış anlama ama kısaca profesyonel olduğunu idda ediyorsan satıcı alıcaksın ve ortaya logo veya satarım çalışmalarını koyucaksın yani buradan laf koyanlara sende karşılık vericeksin demiyorum, sadece sessiz kal ve Satıcıyı aldıktan sonra sesini çıkartmaya başla bunları yapmazsan zaten kendine tasarımcı deme hakkına sahip olmuyorsun, başarılar dilerim fakat ücretsiz böyle tasarım yapıcaksan hiç yapma daha iyi diyiyim sana.

NBN_Graphics

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tasarımın arka planı kötü, yeşil çerçeve zaten basbaya renkleri birbirine karıştırmış, resimin içerisine gelirsek yazı kötü yandaki karakterler iyice resimi berbat etmiş.
Resimin içindeki hipnozumsu bir şey olan (yazının arkasındaki) onuda sevmedim.Yanlış anlama ama kısaca profesyonel olduğunu idda ediyorsan satıcı alıcaksın ve ortaya logo veya satarım çalışmalarını koyucaksın yani buradan laf koyanlara sende karşılık vericeksin demiyorum, sadece sessiz kal ve Satıcıyı aldıktan sonra sesini çıkartmaya başla bunları yapmazsan zaten kendine tasarımcı deme hakkına sahip olmuyorsun, başarılar dilerim fakat ücretsiz böyle tasarım yapıcaksan hiç yapma daha iyi diyiyim sana.
10 Kere söyliyeceğim herhalde. Yeşil çerçeve yok psd indirmediğiniz nasılda anlaşılıyor. Diğer söylediklerin içinde saol.
Ücretsiz paylaşımda senin burada yargılaman için ortam oluşturmuyor ücretli bir şey olsa yargıla bu tasarımı yapamayanlar bile var ufak hemen 10dk uğraşayım isteyen kullanır dedim daha fazlada lafı uzatma. konuyu uzatmayın.