• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

ÜCRETSİZ Ryzen Sanal Sunucu (VDS) - Nodesty.com

Veli1212

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dostum yanlış anlama ama 512mb sanal sunucu ile ne yapılabilir, kendi adıma konuşayım ve karalamak gibi olmasın ama benim hiçbir işime yaramaz eğer ki 2-3 gb olsaydı kullanışlı olabilirdi, ki piyasada ücretsiz veren yok şuanda 2-3 gblık makineleri , yinede sizin adınıza sevindim ilk defa kullanıcak olanlar için güzel bi başlangıç olabilir

şimdiden başarılar dilerim ve tebrik ederim böyle bir iş çıkardığınız için :)

nodesty

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Onlarca discord bot hostlanabilir, 3-4 kişiyseniz arkadaşlarınla 1.18 DAHİL Minecraft sunucusu kurup oynayabilirsiniz, web sitelerini hostlayabilirsn, vs code kurup online geliştirme yapabilirsin ve daha pek çok fazlası. Eğer 512 MB sunucuda 1.18 gibi yüksek sürümlü minecraft sunucusu açabileceğine inanmıyorsan, discord adresimize katıl test sunucusu verelim :).

ibrahim1265

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gayet mükemmell bir hizmet veriyorlar eğer ki alırsanız 4gblık olanı alın gayet hızlı <3