Ücretsiz skript isteyenler buraya :)

cloonesmeath

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gençler skript yazmaya başladım yaklaşık 1 hafta oldu fakat birsürü şey öğrendim kendimi daha hızlı geliştirmek için isteyen herkese istediği skripti yazmaya çalışıcam istediğiniz skriptler varsa yorum kısmına yazınız.

not : Moderator arkadaslar bu konuyu nereye acıcagımı bulamadım lutfen mute atmadan once nereye tasıcagımı soleyiniz veya musaıtseniz siz tasıyınızı tesekkurler :)

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
./reports ./sikayet türü bir şey olabilir dogru düzgün yok piyasada tamamen türkçe bir şey yapabilirsin hoş olur.

AhmetDinc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğurma Skripti Yani Bebek Doğurcak spawn 1 zombie mesela ondan sonra köpek gibi olsun yemek yedikce gücü artsın yemekyedirebilsin

Thraenkost

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Kedi yap kedi. Böyle rengar yap. Tek at sın.
Şaka şaka.
Bana bi veritabanı sk yapabilirmisin lazımda .d

PROBeratPVO

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana şöyle bir şey yapabilirsin /oyuncureport <isim> <sebep> yazınca belirli bir kişiye mesaj gelsin

OyuncuOyunda35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gençler skript yazmaya başladım yaklaşık 1 hafta oldu fakat birsürü şey öğrendim kendimi daha hızlı geliştirmek için isteyen herkese istediği skripti yazmaya çalışıcam istediğiniz skriptler varsa yorum kısmına yazınız.

not : Moderator arkadaslar bu konuyu nereye acıcagımı bulamadım lutfen mute atmadan once nereye tasıcagımı soleyiniz veya musaıtseniz siz tasıyınızı tesekkurler :)
Kardeşim Sana Zahmet Bana Bir Saklambaç Skripti Yapar Mısın SonOyuncu daki gibi Olursa sevinirim