Saruhan124
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi ücretsiz youtube banner tasarımı yaptım.Bu tasarımı,düzenleyeceğim çekilişle birinize ücretsiz olarak yapacağım.Bol şanslar 
Hoş ama text kalitesiz.Ve karakter 3D değil Bunun için C4D var.
Aynen fakat photoshopun sadece sevdiğim kısmı Effectleri. C4D'de sadece MoText ile 3D yapabiliyorsun o yüzden Cinema 4D kullanıyorum ama tabikide kişiden kişiye göre değişirPhotoshop kullanarak da 3d çıkartma yapabilirsin. Sıkıntı yok program konusunda.
Pek beğenmedim açıkçası.
Yapamıyormusun textleri yapmaktan kolay bir şey yokki C4D de :cC4D'e Sadece Renderi Yapıyorum Ben TExtleri Fazla Yapamıyorum .o yüzden Sadece REnder![]()
Bu oltanın Rigini biliyor musun söyler misin? ve arkadaşa bunu yapan adamın ulaşım adresini at ki biraz eğitim alsın belki C4D'den yürür.![]()
Çokk Sıradan !!
Bu oltanın Rigini biliyor musun söyler misin? ve arkadaşa bunu yapan adamın ulaşım adresini at ki biraz eğitim alsın belki C4D'den yürür.
![]()
Aynısı ._. Neyse teşekkürler.Ona benzer bir şey bulamadım malesef. bu biraz benziyor
Aynısı ._. Neyse teşekkürler.
Yapıyorum Ama İstediğim Gibi OlmuyorYapamıyormusun textleri yapmaktan kolay bir şey yokki C4D de :c