Ünlü olmak ve bir süre sonra herşeyden soğumak

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba gençler, arkadaşlar, çok uzun bir süredir yoktum forumda eskiden kalan kimse yok galiba beni tanıyan olur mu bilmiyorum bu gün içimden gelen bir kaç şey yazacağım Ben Kayra Ağladıoğlu ( Müzik Prodüktörü Trap/EDM/BeatMaker/yazılımcı/coder ) arkadaşlar siz siz olun benim yaptıklarımı yapmayın birçok ünlü ile çaliştim onlar ile oldum binlerce insan ile konuştum tanıştım yeni kültürler öğrendim 2 yıl içinde çok ünlü oldum ama hala birçok kişi tanımaz normal bir şey neyse ben konuya girıiyim yazım hatalarım olabilir kusura bakmayın :) hayatınızda binlerce insan oluyor demi yaşadıkca yeni yeni insanlar tanıyorsunuz ya işte bende böyle takiliyordum bir gün bir canlı yayın açtım 1 yıl öncedi yayınım 6 bin kişi filan izliyordu sonra orada bir kişi ile taniştim ve tüm hayatıma girdi ben böyle biri değildim dedim kendime dün her şey bitti bıraz kısa yazdım ben normalde binlerce mesaj gelsede umursamıyan hiç kimseyi kafama takmayan biriydim taki 6 ay öncesine kadar size sevmeyin demiyorum ama eğer yaşiniz gençse size bir abi tavsiyesi veriyim asla birini fazla sevmeyin şu an 600 den fazla kayra kafana takma vs mesajları geldiyor dün yanlişlıkla bir yayın açtım :D ortalığı salladım biraz :D neyse işte bu forumda taniyan beni olmaz diye umuyorum ve burda birşeyler yazdım içimi buraya döktüm yani :D tepkilerinizi merak ediyorum ne düşüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah gözünde herkes ayrı bir değere sahiptir.
Hiç kimseye kendinizden fazla değer vermeyin, hiç kimse için kendinizi harap etmeyin.
Hiç kimseye hak etmediği değeri vermeyin yoksa üzülen şüphesiz ki siz olursunuz.
İnsan yaşadıkça öğrenir, tecrübe eder.

Geçmiş olsun.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Olur böyle şeyler. Geçmiş olsun.