EmreİsHere
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Önceliklle yazıcaklarım uzun bu yüzden bir kısmını , başını , sonunu okuyup yorum yapacaklar hiç okumadan çıksınlar lütfen :3
Büyük bir hayalim var Astrofizikçi olmak istiyorum . Ama
Bilgisayar. Eskiden çok fazla takılırıdım . Okuldan gelir saat 6'ya kadar durur ve çıkardım kimse almazsa bilgisayarı geri oturur 10 olana kadar yine oynardım kalan saatte uyurdum. Ödev yapmazdım. Bu saçmalığı fark edince bu sayıyı azaltmak günde en az 1 Saat veya Hiç'e düşürmeyi denedim. Başarılı ve Başarısız oldum. Artık az oturuyorum başarılı oldu ancak çok fazla televizyon izliyip başarısız oldum. Günde her dakka televizyon ve telefon var. Bunu azaltmak içinse telefonu kilitlemeyi düşündüm hiç ayrılamadım telefondan kaldım öylece ortada ... gibi ( Anladınız siz ) . Bunu azaltmak için okuldan gelip direk çalışıp kalan zamanda televizyon izledim . Lakin buda en fazla 3 gün sürdü. Sebebini bir türlü anlamadım biraz daha derine inince üşengeçlik olduğunu anladım. Düzeltemiyorum yardım eder misiniz? Nasıl bu sorundan kurtulacağım. Artık üşenmek istemiyorum artık ayağa kalkıp başarmak istiyorum ama olmuyor.
Okadar meslekten bahsettim konu yine farklı tarafa gitti :/ Neyse internette sürekli video izliyorum konu anlatım yapıyorum . Sitelerden test çözüyorum. Beynim : MATEMATİK! Şöyle bir sorun ortaya çıkıyor.
1. Adım: Kendine güven!
2. Adım: Öğretmene doğru git!
3. Adım: Geri dön!
Olay bundan ibaret bir türlü söyleyemiyorum en az 5 En fazla 25 saniye bir özgüven patlaması yaşıyorum.
___ Buraya kadar üşenmeden okuyan bir insan varsa teşekkür ederim ___
( Yardımlarınızı , tavsiyelerinizi bekliyorum )
İyi günler , İyi forumlar.
Büyük bir hayalim var Astrofizikçi olmak istiyorum . Ama
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bilgim çok kötü bu yüzden bu konuda biraz eksilere iniyorum. Bunu arttırmak adına hergün tekrar yapıp birsürü küçük not kağıdına not yazıp dolaba/duvara yapıştırıp unuttuğumda dolaba/duvara bakıp hatırlamak istiyorum. Lakin bir türlü başaramadım. Sebebi ise şu :Bilgisayar. Eskiden çok fazla takılırıdım . Okuldan gelir saat 6'ya kadar durur ve çıkardım kimse almazsa bilgisayarı geri oturur 10 olana kadar yine oynardım kalan saatte uyurdum. Ödev yapmazdım. Bu saçmalığı fark edince bu sayıyı azaltmak günde en az 1 Saat veya Hiç'e düşürmeyi denedim. Başarılı ve Başarısız oldum. Artık az oturuyorum başarılı oldu ancak çok fazla televizyon izliyip başarısız oldum. Günde her dakka televizyon ve telefon var. Bunu azaltmak içinse telefonu kilitlemeyi düşündüm hiç ayrılamadım telefondan kaldım öylece ortada ... gibi ( Anladınız siz ) . Bunu azaltmak için okuldan gelip direk çalışıp kalan zamanda televizyon izledim . Lakin buda en fazla 3 gün sürdü. Sebebini bir türlü anlamadım biraz daha derine inince üşengeçlik olduğunu anladım. Düzeltemiyorum yardım eder misiniz? Nasıl bu sorundan kurtulacağım. Artık üşenmek istemiyorum artık ayağa kalkıp başarmak istiyorum ama olmuyor.
Okadar meslekten bahsettim konu yine farklı tarafa gitti :/ Neyse internette sürekli video izliyorum konu anlatım yapıyorum . Sitelerden test çözüyorum. Beynim : MATEMATİK! Şöyle bir sorun ortaya çıkıyor.
Giriş yap veya üye ol.
tamamen odak noktam olunca diyer dersler batıyor. İki olasılık . Ya
Giriş yap veya üye ol.
yada diğer dersler. Neden farklı meslek seçmiyorum. Yaşım 11 ( hali ile tabii ki çok düşük umarım anlayış gösterirsiniz ) . 9 Yaşımdan beri ( 3 Yıl ) uzaya bir ilgim var. Araştırıyorum buluyorum öğreniyorum . Bu yüzden mesleği edinmek istiyorum hem parasal bakımdan bakarsanız parasıda gayet iyi bir meslek. Diğer bir sebep ise birgün hepimiz öleceğiz ama benim isteğim farklı. Hatırlanmak istiyorum yani elbette hatırlanmak istemeyen yoktur ama bu sayı azdır. Örnek vermemi isterseniz Elalemin 1 kişi öldü. Onu sadece ailesi çevresi ve birkaç arkadaşı hatırlar gerisi mekanı Cennet olsun diyip 1-2 Haftada unutur. Ama ben sonsuza kadar olmasada baya hatırlanmak istiyorum. Yani tarihin tozlu sayfalarında kaybolmak yerine Altın harflerle olmasada adımın yazılmasını isterim bu bakımdan . Saçma dediğinizi duyar gibiyim biraz daha derine inerseniz anlarsınız. Genel olarak utangaç birisiyim . Öğretmenime diyemiyorumki tekrar anlatın . Kızmayacağını bilmeme rağmen olay değişiyor :1. Adım: Kendine güven!
2. Adım: Öğretmene doğru git!
3. Adım: Geri dön!
Olay bundan ibaret bir türlü söyleyemiyorum en az 5 En fazla 25 saniye bir özgüven patlaması yaşıyorum.
___ Buraya kadar üşenmeden okuyan bir insan varsa teşekkür ederim ___
( Yardımlarınızı , tavsiyelerinizi bekliyorum )
İyi günler , İyi forumlar.