Prenscan13
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
gece senin kafanı kopartırım 15 saniye yaşarsın (insanın kafası kesilse bile 15 saniye yaşar)bacağını kırarım sarkar böyle
gece senin kafanı kopartırım 15 saniye yaşarsın (insanın kafası kesilse bile 15 saniye yaşar)bacağını kırarım sarkar böyle
ölümsüzlük diyorum madem sen ölümsüzsün brolynle bende halodan master chiefle ölümsüzüm
gece senin kafanı kopartırım 15 saniye yaşarsın (insanın kafası kesilse bile 15 saniye yaşar)
senin broly kaç ton ? master chief ile broly eşek benle sen binersinbroly tek yeter olmuzun eşeğe var mısınız sen ve master chief vs broly ve ben
(beliniz kırılır sonra da broly acısız bir şekilde öldürür hepinizi)
mcdeki gibi cadıdan iksir alıp kafana atarımkafanda yumurta kırarım
senin broly kaç ton ? master chief ile broly eşek benle sen binersin![]()
senin broly kaç ton ? master chief ile broly eşek benle sen binersin[DOUBLEPOST=1424277570,1424277522][/DOUBLEPOST]
mcdeki gibi cadıdan iksir alıp kafana atarım
Seni bununla evlendiriyorum.
![]()
broly gelip öldürür bunusonra broly senin üstünde tepişir ve öldürür. min. 25 ton adam.
brolysiz bi hayat yaşatırım sana
üstteki üye diyoruz bana değil XD ÇDkafanda kek kırarrım
la küçükken o oyunu çok seviyordumbroly yoksa; uzun eşek zamanıyatın olm hepinizi çökertirim ve hepinizi taşırım
![]()
üstteki üye diyoruz bana değil XD ÇD![]()
[DOUBLEPOST=1424277885,1424277854][/DOUBLEPOST]
la küçükken o oyunu çok seviyordum
Yav her yorumunda broly yada sonic.exe olmasa ne olurbroly yoksa; uzun eşek zamanıyatın olm hepinizi çökertirim ve hepinizi taşırım
![]()
Yav her yorumunda broly yada sonic.exe olmasa ne olur.
üstteki üye diyoruz bana değil XD ÇD![]()
[DOUBLEPOST=1424277885,1424277854][/DOUBLEPOST]
la küçükken o oyunu çok seviyordum