Üstteki Üye Ev Arkadaşın Olsaydı

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir iki dövüş taktiği öğrenirdim broly sayesinde ve daha güçlü olurdum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanıma alırdım ve onu paralel evrene ışınlardım, sonra bulunduğum evreni yok ederdim ve onu gönderdiğim paralel evrene ışınlanırdım. Daha sonra o evreni, o evreni derken son bir evren kalana kadar tüm evrenleri Omega Blaster ile yok ederdim :D O evrende Dünya hariç tüm gezegenleri de Eraser Cannon ile yok ederdim :yıkıl:

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Yanıma alırdım ve onu paralel evrene ışınlardım, sonra bulunduğum evreni yok ederdim ve onu gönderdiğim paralel evrene ışınlanırdım. Daha sonra o evreni, o evreni derken son bir evren kalana kadar tüm evrenleri Omega Blaster ile yok ederdim :D O evrende Dünya hariç tüm gezegenleri de Eraser Cannon ile yok ederdim :yıkıl:
Sen yok ediyorsun güzel hoşda hiç mi denge bozulmuyo bi gün bi kalkıyosun saçların gitmiş oluyor falan? hadi yok ettin bari işicek bir yer bırak kendine

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen yok ediyorsun güzel hoşda hiç mi denge bozulmuyo bi gün bi kalkıyosun saçların gitmiş oluyor falan? hadi yok ettin bari işicek bir yer bırak kendine

1- Saiyanların saç şekli asla değişmez. Bu da demektir ki, Saiyanlar saçlarını geri uzatıp da saç şekillerini eskisi gibi yapabilirler.
2- Uzay bir sınırsız tuvalettir :D Tuvaletimi uzayın derinliklerine yaparım, orada ne olur, umurum değil :D

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kamehameha ben getsuga derken tüm op karakterleri öldürür ve bana birkaç power up alırız alucardı da takıma alırsak kimse bizi yenemez :3

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi